返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
/ U; e0 u+ f6 R& N/ l2 @公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
1 E6 R& o' [3 E" J. |9 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# C0 p8 e7 k/ T0 _
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
: [5 Q2 ~+ d3 stvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
! v$ `6 B  s0 R- qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
$ o0 t2 d/ j8 G$ xwww1.tvboxnow.com
6 F8 u7 s3 q/ A; S/ m/ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我推「天與地」
  x4 @" ~) p( u! a% ]- Z, DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
3 @2 }! q' R' Btvb now,tvbnow,bttvb曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
+ E6 ]/ s* H4 m, f2 b. v8 m# x公仔箱論壇我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
# F( G* E/ K  b8 e0 a/ O% _tvb now,tvbnow,bttvb我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- U0 h) s0 g4 k
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
www1.tvboxnow.com& E  V! y# @* E2 X( X
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
$ M2 w) O2 S' s9 n  H/ D# o1 V! N( o
6 S: }; H) B' ~4 c6 C曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
% Q" z2 b' J$ p1 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我反而觉得"爱.回家"有少少意思公仔箱論壇9 P+ G& c5 G8 D+ L. B. t% A7 Q
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
www1.tvboxnow.com2 u. p+ i# h% M# _) |
6 O- k5 [0 O: v
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
" X/ f; }- k9 w/ ~2 j* T2 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* m% R7 n" E2 g4 o7 U( V8 F# Q7 T7 F
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
! i& y5 |# @; f" R我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
2 Y& v, `3 f, d% W2 w& c; r: rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' B: @2 l5 S& [& ^; h
tvb now,tvbnow,bttvb9 y  D  Z* {: f
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
$ |( M6 F- p" {# [' D3 J% Bwww1.tvboxnow.com
1 n. Z% @6 Q/ r$ _$ D; |www1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb3 p* ?3 l3 ~5 ?1 t, _
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
, R8 x2 q& T1 P( S公仔箱論壇
; p" E" p3 E% X7 M公仔箱論壇我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 }- r; d/ e; a
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
7 P  J- q& T# g% S7 Y2 }甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
/ ]. q. B$ d! w$ L" T  @' n5 F4 vtvb now,tvbnow,bttvb毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
+ ?/ a  x6 F$ ^: i( L0 w公仔箱論壇$ o( Z2 h3 c" ?
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
8 K; A% b+ X  {, C公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
! t( x% D! H0 Y4 n  y) oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都是网盘连接下载的tvb now,tvbnow,bttvb3 g" ^' T* m/ e. @! V7 T4 _6 L
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
1 o2 I# [) T+ X* U
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛& G  F  @6 J) `, q
毕竟HK现在其实得一个免费台# h9 L# L: F7 y% Y# ~3 H( M
lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
- u0 d% J5 L# x& U1 l/ ]

6 w& R3 \: |5 }' `% L所以依家人地咪播「西遊記」囉
1 _. G( K+ A  E- J

3 V/ ?1 R! d6 o  G& f( Vtvb now,tvbnow,bttvb所以依家人地咪播「西遊記」囉
3 L  @( g4 Q; U2 Y) D, a1 x公仔箱論壇moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
% Z7 [2 j8 p( x% cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
: h- k% _' k; }' E/ o6 ^% C基本上都保持水準嘅
' C  c% y: Y5 C4 \4 ~www1.tvboxnow.com不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口