返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
9 r9 o8 V" j, |9 e, t% C7 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.
$ x' p' I- F  w2932322tvb now,tvbnow,bttvb4 t9 P3 T. F( [+ g0 N
; p( d& ]! p8 Z- V" y

* z" L9 N/ {& b7 c# U" ]tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* j2 Y6 I) V; \

2 ?% ^2 n4 o0 w; ?- \1 z5 F+ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
& S( b$ G. b" g1 S+ O( m, F8 Y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 F& g; W# l5 m3 _
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地$ M3 N/ z# B; y" M( v
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
' w, e* d+ E% [3 {公仔箱論壇男人到30歲後會開始脫髮... % S9 M% ^0 z) }3 D4 E
還是不明白為什麼女性髮型!
www1.tvboxnow.com- t8 g  m5 ?# G2 t% C$ f5 T
男人到30歲後會開始脫髮...
, X5 A( R2 o+ I, M0 n$ m7 R& Otvb now,tvbnow,bttvb還是不明白為什麼女性髮型!
$ U; [4 y3 \4 ]( R* t) r6 nPedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
2 N, t* `) i, B- w2 j" H係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% d0 v- e+ ?+ o

( R; }: E6 G+ q. Z# ^. a( n公仔箱論壇
公仔箱論壇# Z- V- R- ~* O/ [/ m$ F

! V' a3 E* v. I5 l( o+ a* gtvb now,tvbnow,bttvb佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
  x8 x* E* N4 P, O/ b9 A- E5 F( |tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
9 `# o' K) O$ p( l. Awww1.tvboxnow.com( j% |" a" x( u- F4 P+ C6 l3 \" D
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ N: D$ J/ l8 r8 R2 rtvb now,tvbnow,bttvb阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?
$ M0 \  e* {# K3 l8 B: Atimmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 N+ w6 T' x$ ~4 R% S  L. m
我諗唔會啩,又爭家產呀?
2 [8 N& j: X/ E7 h+ M9 jtvb now,tvbnow,bttvb
* @7 W; H) B! f3 `tvb now,tvbnow,bttvb
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
0 v% b) B" r- J公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
5 D! Y5 J4 B8 X' ?2 m, C5 m1 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。貓姐要求好高咁噃。' k( M9 q4 T; D* P2 S: }" z& B
咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?
8 q  H# G$ j, [) q3 E  x" btvb now,tvbnow,bttvb講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
www1.tvboxnow.com6 W6 @* m- U2 V/ v2 Z5 K/ a; s
公仔箱論壇/ b5 b4 u) p/ `7 D% ?: J
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
, ]+ P& ?; \0 _/ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
7 T& \$ M$ S/ ]$ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇8 c4 a8 e6 [) b8 ^/ K5 m
可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
: D8 {# _' [& V+ p0 ^" T: `www1.tvboxnow.com我諗唔會啩,又爭家產呀?
% x, E0 L  @2 k6 a7 M: s) T' K公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
5 j2 T% O- s. F& T6 j2 d" Y7 o+ HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
2 Q  w0 v/ \4 v- o2 v: T2 R鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。