返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱www1.tvboxnow.com2 ^8 L4 d( \2 y& P9 Z

" `* N, G- C+ W9 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' R) |% F/ |; T2 ^5 u& F1 ?  D& W8 A公仔箱論壇反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱tvb now,tvbnow,bttvb4 B7 {9 ^" _+ v7 X% R
www1.tvboxnow.com" A9 n; x/ z8 B2 `9 C! ~& K
" L# [' p& U$ r! W% d4 p' T! G+ {/ I
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品公仔箱論壇6 t) g& C* K( S
mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
# t! Y( Z# l/ Z% r8 |mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!公仔箱論壇3 C1 P) }. m0 C6 |1 q' m
大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
* i# f' l4 d; j5 q2 A
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
) F! I) {7 \) k6 v8 jtvb now,tvbnow,bttvb不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
, B+ t8 W0 N$ r* t  s/ g& g) wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% v" ]# U8 n0 _! h  ~; q( T公仔箱論壇公仔箱論壇  B# ~& r: s! j% K# h! O+ m

. J: Q/ f3 ~: F4 \. G6 b+ f8 b2 V公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇www1.tvboxnow.com/ M( n. V& z- {1 Q  B& s
將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
$ Y; l8 q+ ?. S7 q: Z) W將來無聊可能會看
5 _, k6 b' Q2 x公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ L& e1 n* _4 C" r
公仔箱論壇3 K3 O) e/ B  p1 `! `& G
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
; j$ v& Z: a( A  L  B/ I2 l8 W$ |
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
7 S3 Z" p! C! X3 ~不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。; h2 J, @5 \7 c5 q8 o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; K$ H' L! H  }
- n& Z( E1 b: f: v0 ~www1.tvboxnow.com
  U7 X$ R% P1 C! U1 N8 A# XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2934218; E: @. c' f1 T, [, S, R9 p
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
www1.tvboxnow.com8 i# N2 b  Z7 s; p8 p% d& E/ O, p

: N2 c) C/ i: F睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
0 D/ @9 V# P! S5 R7 owww1.tvboxnow.com
& q6 b% ^+ h; o; r! t2 X; xwww1.tvboxnow.com
www1.tvboxnow.com* g+ ?2 p  q/ b' G$ \; k% @* l
" C/ e( i, b( Z. r
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
! L) I6 n4 r( L% M0 i公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 L8 q7 x. B3 O, {) P% w0 K' i4 {
公仔箱論壇2 \% X' D" D! Z& K
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件