返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
! L4 x* _3 ?  x) A0 N
6 p8 I9 @  j0 j1 M7 o4 `7 qwww1.tvboxnow.com
% B: h7 ]0 @* c. jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Z# r* f5 b- z" f" J- h& }
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
www1.tvboxnow.com* O8 h7 M$ C& z0 }, n  H
o...
3 o* N( n5 i. Q7 O& Mtvb now,tvbnow,bttvb我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 www1.tvboxnow.com$ d$ q. t" ^# M: v
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... 0 t# {- j1 m" S) a4 `! w
我的女神....
# H% G7 b9 A5 g
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 i. f2 K5 _0 J. j  x' b- ?
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
公仔箱論壇6 _) ?& H; |; X% M

`' Y6 B1 W" }" Y, ntvb now,tvbnow,bttvb其實我有戴過CON
4 S" W9 n6 L" y% M公仔箱論壇不過我覺得唔多舒服..tvb now,tvbnow,bttvb) \' I0 T6 d* p/ I- U+ f1 X
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb3 T  y4 d. i/ H  K0 ?2 k
你都系e+靓d
7 h7 }  L4 n: X) `9 w3 o  nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝  =]
1 S% ^7 g9 U# y: l! v# o% U4 r4 R2 z公仔箱論壇不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
! d  l! f( R3 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb% C. r0 B3 I1 ?# ]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 }: ]2 e4 S$ m
o...
# j; ~1 A8 Z7 W9 i, f( t) ?www1.tvboxnow.com我唔多捨得
7 t! A+ L4 y0 h3 _& R9 \& W( _: a
! W, ~' E% X) u6 ]+ f* m/ `" J
我都唔舍得剪吖.... www1.tvboxnow.com9 K8 m+ j; R7 O' p
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表
7 D2 R/ w2 W6 m* ~' B) T% G- D
* k# R# c1 v; p3 j8 ^8 w" ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# ^; _% o6 A) o  s0 jwww1.tvboxnow.com 我都唔舍得剪吖.... 公仔箱論壇( y8 U( \* [4 w' t
都唔知道要唔要去剪好....
tvb now,tvbnow,bttvb) |; d- H( q/ z
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚公仔箱論壇0 L9 n0 F% |4 y$ @6 `
短左仲好睇喎8 F/ \; x$ s  R9 l& ]
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美www1.tvboxnow.com! O8 F! @" }* V
短发也有短发的美  j8 S5 ~: A/ y+ I) G3 n
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 " J2 ?9 J: i* S
=3=都一樣咁靚
& \: q$ {1 Z% N' p( @+ k公仔箱論壇短左仲好睇喎
4 r8 ^& n. v- \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈支持靚女啦
) v, p+ @6 Z8 |! p
tvb now,tvbnow,bttvb! Z- C0 v( l+ Y3 W7 e: [* p9 c
多謝 =]
$ G+ A, q' T7 E2 G公仔箱論壇我一陣要去迎奧運...-.-www1.tvboxnow.com5 x% F  N. \3 I# {% r
好驚影到我個殘樣..好似咁--> ; u$ y3 L' Y9 R. N( U- G8 d
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
& D$ N! O% |# F( X( X9 o% l妳是澳門人?
9 n% B+ F  g  {
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎