返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb8 \. K+ D, C/ S2 D3 K7 K
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......tvb now,tvbnow,bttvb! f; R  o7 V& [# E  U
不過我唔係嫌美儀老啊。
- S: n. F5 Y# o8 R" C! s$ ~leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
2 r: k5 m9 k9 J, ~4 t$ Utvb now,tvbnow,bttvb
, c( p+ Y/ m# c公仔箱論壇不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 S: g4 |/ B/ {' z+ S5 G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 公仔箱論壇  z& z* p2 P* u% ^2 `  U# R9 M

- Q! a  r8 Q$ ~  f2 F' Z( Jwww1.tvboxnow.com
3 k, u% ?) T* Z% C( r$ V2 N: V) Y7 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 L3 q5 B/ _/ c, @7 a2 t
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
7 H" x% V* U7 Q3 W$ ]大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
  E- V5 s8 ?; d; e1 ~5 Twww1.tvboxnow.com唔.....tvb now,tvbnow,bttvb5 Y  u  O1 ?) L% y
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......tvb now,tvbnow,bttvb7 S3 F# Y) d2 Q( g6 d
公仔箱論壇) F# t8 W3 @& p8 Z! [
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
7 Q! `" Y. \  Q7 j公仔箱論壇2939554公仔箱論壇# h6 l7 F/ c; r/ H) G; P
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' m; X( Y4 y$ I; `+ G% `& h

. S2 r1 Y/ V/ H公仔箱論壇哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
4 G3 q# T- k8 ]( M5 ?9 U9 z2 m唔.....
  i7 N; O5 a2 F- }8 Cwww1.tvboxnow.com美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......tvb now,tvbnow,bttvb9 i# n$ b. `" C% k+ s/ d
29395569 {1 o4 C3 }8 ~4 t; h! a5 W/ z: r. V
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...www1.tvboxnow.com4 z) m. x  B6 a% j% \! i( b/ {$ l
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
7 k) a7 F7 ~! ~4 J
; z( E2 ^9 O$ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
7 i, m8 m# y+ O5 L4 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" E( B6 h  D4 v
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
2 D/ I7 w% w; I6 g, _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
. H4 X7 v* q6 u4 f1 m$ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 J' {. d8 C/ _7 q
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
0 m5 p* |/ i% Z5 b( W
www1.tvboxnow.com  C2 [8 p( M/ x+ b
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: |. l2 _; y+ R  T3 Q3 f( s7 T& G8 Y  D
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
www1.tvboxnow.com) P9 j7 Z5 B$ u2 |' f5 c* z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z2 U1 M4 d. q3 _' h! ^  v6 H6 ]
有大佬撑住咁就冇有怕:www1.tvboxnow.com7 r) U1 d3 c6 I3 B
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ o  n' q+ @+ v! y; M
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

9 i2 s: ~3 K. Y. Y8 {公仔箱論壇. C7 b( V0 I- m8 M2 y3 r: k
: E! @, T0 ~6 F& w0 Y2 Q. v$ E
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
* W4 y) J" Q) p- G公仔箱論壇1 V" U" o/ M& T" ]% {# H1 z
有大佬撑住咁就冇有怕:
1 C' y) u2 A1 A  C1 j公仔箱論壇釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。% g# t/ ^+ X' u8 C; C# o
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
& Y$ p1 }/ n% }: ^' j) v' ttvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 d2 B; J. c* ]+ b; b7 X; w
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
www1.tvboxnow.com3 H( A2 x: K; u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 M- j, [8 R) j" @# L3 N6 \. A
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
. i; X0 l+ J. z) x" M  \7 D) ?4 e, |& LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
www1.tvboxnow.com* B+ n/ w* ~$ @( F1 _
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎www1.tvboxnow.com, v2 K6 j4 D- b" p5 p; F2 @, a
7 ~  u" H! n; T5 F$ Atvb now,tvbnow,bttvb$ I  e6 V& j' B( T+ l1 P5 [) g% S
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
  n4 X7 l# H  s6 c: d7 Cwww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
3 H8 N1 m( B+ O4 e8 R公仔箱論壇我預設嗰個反而唔係呀..
tvb now,tvbnow,bttvb5 j8 e, V, v/ E: j
www1.tvboxnow.com% f+ p" q" x$ k2 C4 B% s  A: r
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
: Z) V. }+ ~$ [" x/ `6 V: q大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. n9 I3 W) s1 n! O
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 www1.tvboxnow.com- O( q+ Y6 u# q4 e9 J

# c% V* u1 @6 V  ]補充茅山聖物紅肚兜
% _: D1 z- Z0 x. y) lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 {; d3 J! S3 c9 d6 f9 H0 ?" u- J
5 o6 Q2 ~6 D  u, ^, |. Vtvb now,tvbnow,bttvb
% a# u" y) `; d1 d& q- Cwww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com- c0 c) u8 a: F6 \% e# f
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
1 z2 N6 D1 F: N% }! E0 Xtvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
. T% m8 [4 V( T9 T# V哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。2 P- T0 L, A$ M( o( i
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
7 f. y2 ]& b: Q# m: Z公仔箱論壇哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
5 x# F% d2 Z1 ?. J9 D記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....tvb now,tvbnow,bttvb6 s  X% @$ O& u$ J: h
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
' Y; U; u& H' W) \www1.tvboxnow.com
5 t, Y9 ~: I& }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~www1.tvboxnow.com( t8 q) ^  f. a9 I8 P

9 ?( c* [5 C5 X8 y+ T0 \! Ttvb now,tvbnow,bttvb釘姐的背面
. m' G" X9 [7 i; M) e- R, K& C