返回列表 回復 發帖
' x0 E/ z1 Q9 [www1.tvboxnow.com咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。& ^1 |  n  Q- q* r4 A, M% S; B
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ W: K+ F: [6 r: S* o8 v
* z' c% T% C6 b# R' _$ h. z* o2942005
6 @+ h8 v% m8 c公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
9 k6 X+ |& i' o9 ^" Atvb now,tvbnow,bttvb3 z$ M( j6 R# @! z
一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
2 ^' b8 n) O+ r) r  b! Uwww1.tvboxnow.compknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% C  I5 b2 S2 G. V5 G
係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
' T, j6 O, `2 w2 c0 o7 @; X2 {* p1 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...www1.tvboxnow.com4 O# e, r! Y& a! u5 j8 J
最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!5 G( E: `6 Y* C/ D0 x8 Y
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...
( e9 }$ S' j. _2 l0 H/ D9 y最後期待這套勵志 ...tvb now,tvbnow,bttvb: \; H% f6 m! q$ o9 I5 p* Z
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
www1.tvboxnow.com% H. O$ J1 |; {* O! C3 p) F/ P
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
5 {. W) ~2 T  N係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。tvb now,tvbnow,bttvb1 c* z  s' X& q/ f/ T
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 E# k8 `. `$ r7 _

, Q( B# t/ C+ W+ J/ P- N. ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。
9 J* L0 s* c5 M3 V) k2 i. z6 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb" ]* }' i0 r- Q9 F
但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。0 t% \) X, x' z) w2 i- X2 d

( p* R' V/ H. v: }' O看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

3 P, U# f* i; @www1.tvboxnow.com
9 C- v/ I6 [) }8 R( x因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...
, W, m+ I4 G% [: H大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ L) i! W$ R8 ^  U3 S+ D- y
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
+ e  R% b" Q  e; m. u+ \5 V2 i. oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
7 p. n0 }9 e( O5 ]tvb now,tvbnow,bttvb
6 z6 F* N, x  F3 D5 Q" U) C
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
$ g% A* S) u' i+ J- p4 ktvb now,tvbnow,bttvb除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
7 _( ]/ l$ }( V0 h! k& ?tvb now,tvbnow,bttvb唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
: N' s( y/ v6 ]; e% f* x0 U/ d想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
4 Y6 f! {, s8 }  FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ U, E& L0 ?2 i! W3 ^' x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ^1 D8 e0 c) V% s2 E7 l$ ^# I9 O
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
2 _2 z; t# z# P/ o5 q3 v# ]公仔箱論壇www1.tvboxnow.com; m/ K: B3 L- o$ o! n
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, www1.tvboxnow.com! K2 J8 g* j$ X
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無) _4 m* k# d' x: z! m, T. i
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
+ ^) M% X5 p' _tvb now,tvbnow,bttvb
- `$ T" s7 Z5 o, ~. `" Awww1.tvboxnow.com可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, 公仔箱論壇3 [  T& y2 B7 r; n! \- k
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無tvb now,tvbnow,bttvb0 x( r4 b$ C$ {: r7 a, f: U% r; Z$ c
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
www1.tvboxnow.com! k7 ?/ ?+ s! d1 F0 r, y/ N# h
呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。
; B  X' u7 U1 u7 B- o
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件