返回列表 回復 發帖
www1.tvboxnow.com6 w; ^- `/ S" I3 v. y6 S) f& h# @
维基百科tvb now,tvbnow,bttvb9 D1 m1 I: s' s( P
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...
# T8 G2 ?. w; k) E6 i6 E0 s  BPedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
) y2 T3 w9 @' _* l8 h: C公仔箱論壇唔該晒!
公仔箱論壇7 X* h# o* y& }7 D! l6 H9 c
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?* M/ e8 @0 f+ F/ Q
- `9 c/ U2 D3 iwww1.tvboxnow.com2944235
- V6 W1 V! Q. V# k  z3 v公仔箱論壇我再補充少少吖。
0 H3 l0 G0 |; ?; z2 B' M5 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...
4 T0 Q- n# J) ]$ g& Xtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
* y+ L- `4 x6 Y; Btvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ v- R2 d9 e5 [% w
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
tvb now,tvbnow,bttvb! @( m) |/ m# h) R/ e

: R( w4 H8 _: i+ U: o# atvb now,tvbnow,bttvb即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 M" W, U0 P5 Z& h4 q6 I* O
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
. Z6 E, H: O, p9 s% V$ W" m公仔箱論壇下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( H' D; Y: F$ W4 z; R$ M
afteatvb now,tvbnow,bttvb' Y* A4 R* x4 b, H; w

x, E9 t6 s4 bwww1.tvboxnow.com十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" L, {) |+ ]+ F; e& H
www1.tvboxnow.com3 ^! l2 b% C! ]9 s0 s  o8 _1 x
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...tvb now,tvbnow,bttvb2 ^6 d* m& M! ]" ]1 i
( p) S8 q) b5 r3 U2 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
+ q, L; w1 y- a0 F$ F& C" s7 pwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇" p& n% F7 w) E( ?; a
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill   V% R, p1 E% D- n" s
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
% Z( T1 d+ Y1 d+ v% C) L7 T% k
O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& G7 Z: C8 b  b' [; b4 D! v/ k* b0 a
" ?0 k+ J" k* F- \1 @tvb now,tvbnow,bttvb我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
# c% k, l: B2 k/ j( bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 i& C0 c9 U& @) }) T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 M3 w' _7 f3 }8 ^/ ^7 g8 y
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
3 v4 \8 J6 P  q, HPedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
  c; |; v6 K" D! H1 g; l
tvb now,tvbnow,bttvb' `7 ?3 \9 X% F& R2 h2 `
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
公仔箱論壇: G9 t* q- `+ I& J; p7 t+ G
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?! o" v$ `8 }0 z- g

# m. K- {* ]# }8 N2945301公仔箱論壇* r3 g, }& Y" W" z
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
) K0 K; u5 \' `1 Z1 {" g公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb# _# w0 i: @7 X8 i' V6 G. l
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea
# H$ }% E9 U2 ~% J9 G+ `tvb now,tvbnow,bttvb
" \, O/ i! Y# r, N& c: s& I2 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
" g5 I8 l: [& m6 ^6 Ntvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 C0 P2 i5 v/ V' t( h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* }0 ^; B* a: A1 n" Z* U
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
公仔箱論壇6 ^: s- J, W; X$ \. i' N
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
# \7 J# C; s' r5 I- b. \4 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* v7 V) P* a5 f' T5 q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: x3 E( {8 Q) q6 `0 J' n
等我代寺廟答你.. 九出十三歸
1 y3 m; T4 K* M" J3 ~& FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
4 e! V8 A8 @- C- T; k1 f; iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇$ I4 s4 T0 s+ {. I' ?
5 }( V2 g9 ^4 u' ^www1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
www1.tvboxnow.com: t- z2 I  X2 B5 d( C$ S

5 e' z) @9 f# l( y% a公仔箱論壇仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
5 \% d( Q$ E1 }/ n2 \. r大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
) |. ~/ \0 g* c  g# [4 `" ftvb now,tvbnow,bttvb
. c9 ]+ `' v% |* x' X& ywww1.tvboxnow.com真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?" g5 R# X5 s0 }3 m5 V
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
$ I1 ~, ^" u8 I: H% C( ~6 Q2 ?tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. U3 X' t5 c" h' l7 n5 c
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
2 X; I7 D5 ^+ O/ \4 g1 H4 |' v- [www1.tvboxnow.com因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   : l* v  g8 J  X7 v; C& Q
話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing