返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
& q& y1 c) \8 j) h) `8 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
+ F- r) [0 D- xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知我知我知.......不過真係講唔出口。
www1.tvboxnow.com1 G3 f5 S, K7 p3 ^# I, I# D
  M6 c; p. N5 L; Y' p; n
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟( ?" k. N- v  |5 w' L
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
; m$ r5 g: M" I! N7 cwww1.tvboxnow.com我相信都係囉...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- @' k& Z+ ?0 s8 y

6 p; r3 k4 P: m; l公仔箱論壇真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
" K" j" P8 ]* E: h1 Y大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
' A  g, C; @0 _3 k聽講注射荷爾蒙避孕針都得。1 B6 t4 r5 O5 ^5 V
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
2 |8 R, r4 W$ m  [* }' D- n' pAnyway,各位會員總之小心啲啦.....
1 ^, ]% k8 ^3 X. iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
www1.tvboxnow.com% n+ ~* t2 k9 i6 q2 m- k
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
9 A& c% P: f1 i0 _2 J公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.7 A/ P5 e8 F+ N. i1 C
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
* D# |) Y8 z0 Z( R
% F; a* ]# Y# |' stvb now,tvbnow,bttvb兩個臥底嘅BB會點架??
! V6 `! _! j% Z: D) t我知我知我知.......不過真係講唔出口。公仔箱論壇$ j7 v  j4 }/ j- G+ w5 h
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
9 |9 T/ z2 V: `* [tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb8 W& y. e- f4 ^$ G, M
你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
公仔箱論壇9 Z9 d9 z# j- v2 }+ ]7 L
: v1 \( }' n* i
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
, x  Z. |- p* X+ N" K公仔箱論壇因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...
4 Q( f5 {) ^) ]+ E: Ktvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
7 i1 d4 o& u1 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! s8 `, T- ?5 @' v0 Gtvb now,tvbnow,bttvb我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒..
* }. q, s# b9 I  q" r# d4 O6 L) p3 g. vtvb now,tvbnow,bttvb6 q) W  i4 s7 G: @1 W) Z1 |7 a
父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
( J8 C8 ^/ X$ Q! W( m% A% i6 G# q
7 L: u6 q+ B8 p/ o( ?7 A: X% W. o兩個臥底嘅BB會點架??
, z5 M* d; g6 j1 U9 g+ l# t大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
7 n3 B( n6 u! \0 l  l/ c公仔箱論壇面對危險機會太高, 死亡機會也高...
$ v. Z# S, Y* Ptvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇( R6 v8 n% v6 z$ t& R) X( Z0 m
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
* x. B# j) G. p& e大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
7 l# R) k8 a8 c4 e* k, o# ]( y
細佬,你真係越爆越多嘢。
$ Q9 S: ?! ]9 |" E* Mwww1.tvboxnow.com小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題& z& z# r3 P. b+ E
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
. n7 ^6 O! H  h" Y. F- g2 H% z  ?唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
' a4 j0 {6 K; J5 j1 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又直接講劇情會好悶.....
1 T" q7 g4 N. O( M: N3 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。面對危險機會太高, 死亡機會也高...
( z0 K+ K( M* W! V% G) X- C  p! ptvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
2 ~& h( N$ a% n: w
tvb now,tvbnow,bttvb1 R6 [9 U* |. d: O& ~4 l9 @' Q
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
5 @/ `" F! A* V7 A% K$ C" |公仔箱論壇細佬,你真係越爆越多嘢。
: W+ T& k7 n# E6 e1 S小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈- F5 @* l* o7 s. @* K9 @
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
6 w1 R1 ]  y, z- d  Z$ q( Y1 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) l3 q; r2 ~) E. o( X
巧驚... 唔會嘅
, D1 n8 ]1 a, ~) L0 g& l( [www1.tvboxnow.com
  ^9 C& t4 y. tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
* E8 G, {* \$ i/ S$ X& ^+ Z- s大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
' g& v7 A6 {/ R0 U- `. wtvb now,tvbnow,bttvb
  S% o; |  }* o. ~( k% L% ~公仔箱論壇UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
/ R' L4 L- |0 D$ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
! D+ ~8 A( n# i* D1 j4 d# R入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
, U* x! z1 S* ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ h1 N5 }" y) p2 C3 [3 c  ]- P' iwww1.tvboxnow.comUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
6 K: o; E- B; ]大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
www1.tvboxnow.com: a' @, G$ J# C1 ?
恭喜細佬估中最後兩位UC。