返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
1 ?7 T7 W: z  z5 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2954357公仔箱論壇" a5 A* o" B: a* K+ `
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ]1 I: v! F8 a( m5 Y4 i$ _) h. k
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
/ V" s+ P- }0 }; e; k% G' @: F& K9 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! H6 k  Y* c  L* L7 b. K$ w5 ~1 p2 c公仔箱論壇佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水tvb now,tvbnow,bttvb- S& G5 k! [: E- O% j' ?
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
公仔箱論壇) L3 [. U$ f- r! ~4 j* R- y
tvb now,tvbnow,bttvb' r# w9 B9 w; T% O2 W
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
1 m. I$ M2 V' S, bwww1.tvboxnow.com唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ f& |: A" r2 d/ N
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
; n+ C6 S; o5 Y7 w3 S4 e; R3 x5 Twww1.tvboxnow.com& P6 z/ G+ r  U" X
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
2 q/ g% T' H' {( C- owww1.tvboxnow.com2954355
; ?2 \  S2 _# V$ w# N  x咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。6 z/ m! c* G# l4 o* n
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
  r& T; a  G9 ?' Z$ n. Y4 h+ mwww1.tvboxnow.com係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
+ t. g7 o: \. d: uwww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com: g! y* i7 k6 t0 A2 w) K
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架www1.tvboxnow.com  g: F  ]$ U# W
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
/ K; [  \! u" C/ d% HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ S6 L( y( Q( i  ^www1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb1 ~: `+ `$ p( V7 _9 n9 I* [5 L
咁正!
; L* N; k6 t, aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
$ v9 l) S* F" x) h  y/ n$ P2 ?3 Z5 o
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
; K: z$ ]2 |/ F: }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
4 {& s8 L( _3 E% k4 l  h% V上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
: }! _$ P' @; M0 p, T2 p係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
0 O2 {0 W2 v8 T! P+ I# u3 _! v( itvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
* O) U6 W/ @$ r) u7 w0 q9 J/ P公仔箱論壇4 d- {4 @' b% v- l" ?" t
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
www1.tvboxnow.com) F0 G( g* J. ], B

" v# b; ?: g7 u8 h+ r2955088TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 U: `; F9 a$ C6 }9 |- W9 o
咁正! 公仔箱論壇) z7 A7 a, U0 j% A( p
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....( L3 B/ L/ c8 |! Q
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
www1.tvboxnow.com+ i. ?0 K& C, U: G6 s
www1.tvboxnow.com& p) l9 L4 D) z. p2 c
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?www1.tvboxnow.com/ S$ X- s: u7 n! d. P  _% u$ J% X8 s
tvb now,tvbnow,bttvb* j: j% {* O  M1 }6 I% R
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
3 b- C  w4 ?8 Wtvb now,tvbnow,bttvb同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

5 J& s6 L. Y/ X% a  f$ G5 o8 w( ~公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 X1 B- [: N. j9 u/ f$ d" Z( `
5 ~7 F) g; t9 \  v" V+ R* \9 G8 R# @2 n8 k( S& D! ~# P# c
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
8 h& j' ?0 [+ s% A大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
: n0 y: `0 c* ^) f9 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 \" B# X* T) c6 ^( T
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
( E4 d0 F7 Q8 g5 L. X! ewww1.tvboxnow.com
5 v7 g, G; k) ?! o' o: L8 Kwww1.tvboxnow.com西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
( g% t( j# u- K3 v4 B7 R/ [

3 q9 l3 @' g5 O6 L) n9 \: ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Y8 i2 R! ~7 w
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
( D$ z& }2 M6 ltvb now,tvbnow,bttvb; V5 _0 Q. u* O+ W; W
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...公仔箱論壇. X( Q! O8 J5 r* A$ j9 O2 r
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
% i0 b9 R, R4 w' g$ c! ?8 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com8 b- h) i' y! X" T0 k4 t. g( o
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。