返回列表 回復 發帖
14# BlAckCaTinA TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ]6 D/ N5 e2 x: ]0 [
呢個時間見工, 都應該冇乜問題, 一定掂!
14# BlAckCaTinA www1.tvboxnow.com# P5 M5 Z  k, `, x; e( w
呢個時間見工, 都應該冇乜問題, 一定掂!
3 f" H9 j5 ?6 Y& _* C8 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。張啓剛 發表於 2014-12-21 12:48 AM
- y6 w0 ~1 t0 c$ f9 R, z3 D4 h- Q
這兩天的消息
留下了....足跡...((好大-0-
tvb now,tvbnow,bttvb0 Q* R7 r' W) g# ^% ]* Q7 W
tvb now,tvbnow,bttvb4 s# l& o* r, `
有~當然有
: o6 B$ p$ t1 {% WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔比你; ]( f- J" [: q- ?! _
BlAckCaTinA 發表於 2014-12-20 08:14 PM
車~~~咁神秘~
17# BlAckCaTinA
! q( a" U; C- J% lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我要養家都從來冇驚過冇飯開, 輕鬆d
ee....又靚女左喎..
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
美容業,工求人啦
17# BlAckCaTinA 公仔箱論壇* W4 I- J5 @+ c9 p1 ~( V. i
我要養家都從來冇驚過冇飯開, 輕鬆dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Z' y$ I3 J1 X$ c+ f3 {
張啓剛 發表於 2014-12-24 12:13 AM
- h* H8 W' Q  q公仔箱論壇) U  K0 K- \% m2 }/ D' L
美容業,工求人啦
7 [1 [$ @( ]" N* Vgreedybirdhk 發表於 2014-12-24 08:44 PM
www1.tvboxnow.com+ T# n! }: e& C
tvb now,tvbnow,bttvb. y  Y6 p% p3 k- l! ^5 L
最後無消息
; ~' r1 Q: l7 Z1 q4 H7 q0 R找多幾份
車~~~咁神秘~) Q3 O! [) ]4 H1 @+ w
車仔1030 發表於 2014-12-23 07:03 PM
3 x! T6 r! _9 E" b$ t% Z# A. U& c$ G+ V" U! P% R
呵呵
: q$ o' L2 X% J  c4 V$ x加QQ就得XD
ee....又靚女左喎..
, o. x2 J+ ~# Q) v0 `/ r6 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bill_mc520 發表於 2014-12-24 01:40 PM
多謝
22# BlAckCaTinA
! P7 Q2 F! G# y9 x" M( X2 {add oil
宜家通常都係工求人
2 E* v) t/ B1 X. ntvb now,tvbnow,bttvbBTW, 你想係邊區返工?
宜家通常都係工求人
- ^* [- r# y/ j2 j% G2 Ctvb now,tvbnow,bttvbBTW, 你想係邊區返工?
/ t# E) k  Z. r1 D& r) ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。humanice 發表於 2014-12-31 02:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* g% Y4 h/ R- _0 S/ J! _3 m
九龍><
22# BlAckCaTinA 公仔箱論壇' ^0 G5 }! c$ w6 t, Y4 i& y
add oil
& B: n- ^" v; Y4 q9 b- F) S公仔箱論壇張啓剛 發表於 2014-12-31 12:30 AM
8 _& g) P7 R$ p( B: I8 S+ w8 ~公仔箱論壇
2 z4 C3 S9 f3 R$ N& P公仔箱論壇YES SIR
其實睇你自己想係咩方向做NA..- I5 d' [5 b) w* N- y
SALES就工時長不過有BONUS..4 L1 J+ B2 C3 F8 m
飲食就係我決定呢世都唔會諗既工種
  l% G, ]4 v! [公仔箱論壇如果冇咩特別又想穩定既..有些少學歷可以諗下大公司文職www1.tvboxnow.com& x0 e' U, C, p" u3 G( I& _
學歷爭D既可以諗下一D普通既文員助理~
7 f+ r2 ]! }2 C! f6 t6 R3 `( i, M" P% e. k: I: }- w( r
我自己就做PCCW 既 家居電話/ 寬頻 維修..應該你唔會有興趣..HAAHA
要求不過高的話,求其都大把工啦。