返回列表 回復 發帖

回復第 31 帖由 dororo 所發的帖子

我唔想嚇親人呢 HAHAHAAHHA
原帖由 susie1213 於 2006-11-9 10:31 PM 發表。 公仔箱論壇  \$ e- P6 L( D3 Y1 Y
我唔想嚇親人呢 HAHAHAAHHA
3 [4 E  \, D# n3 x$ ~9 t5 \
咁我要扣你分喇;))
. i, x  g* m- ftvb now,tvbnow,bttvb講笑3 j* d) a3 ?! G( ?
我5怕嫁wo pm send比我睇 " u' w% s5 }" E6 B. n* r  g
你係hk定外國嫁?

回復第 33 帖由 dororo 所發的帖子

點解甘想睇既@.@?
3 I# X+ ]3 b* s0 P& Z5 L! W公仔箱論壇
3 H( O4 v0 l/ p/ s公仔箱論壇外國的~
唔錯唔錯~~~有camera face呀~~

回復第 35 帖由 天龍之神人 所發的帖子

thank you thank you=]
原帖由 susie1213 於 2006-11-9 11:02 PM 發表。 公仔箱論壇+ ~+ G' e- Q; U5 _. ]
點解甘想睇既@.@?
# O" Y$ m( R: @( ]3 q! ftvb now,tvbnow,bttvb& y$ h; i* S7 z9 R" Q2 D
外國的~
7 ?4 x, A# {5 a2 O& H6 J6 N' L7 ztvb now,tvbnow,bttvb如果你身在HK,就要小心问你果位.. ;P
& |/ @% @0 u9 h. U/ s( e8 k6 F几时再加相? 一定来支持下.. ^^
新相完全無眼袋問題(影出黎)公仔箱論壇: u0 g  E6 }0 F) Z+ d8 H
呢張索好多!~ 6 ^) u' W4 v5 L  n
天氣轉左妳都著咁小布?? 加selling point?
^:)^ 幾靚女喎........good

回復第 38 帖由 getronics 所發的帖子

你意思係話我著小d布博羅分啊? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 z" G* q) }5 x1 d, ~5 B* E
張相係summer 影著背心唔出奇~
wah so pretty .. do u have BF rite now ?? :P
/ c/ J" o7 t( `% A" l公仔箱論壇but 2 bad i live in canada :'(
- c* Q3 d4 X3 L$ i) Itvb now,tvbnow,bttvb
( V6 ?, Z4 K& Z& Z' zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 PokChop 於 2006-11-9 11:25 PM 編輯 ]
kawayi哩
原帖由 susie1213 於 2006-11-10 03:02 PM 發表。 
% z/ p" s& W* X+ L' Zwww1.tvboxnow.com你意思係話我著小d布博羅分啊? www1.tvboxnow.com5 W! K) f$ t  t6 N) [0 r  m
張相係summer 影著背心唔出奇~
公仔箱論壇- G0 Y" r, |; Y' A
4 `4 v4 W, c+ y  U4 p/ B& O' w
www1.tvboxnow.com+ x3 X) G1 Y$ z/ z9 b" J8 q$ y; g
緊係唔係博呢度0的分啦!~ 多分都唔知有咩用!~ tvb now,tvbnow,bttvb: S; {: i5 u  u% W
我意思係你自己張相多個sellling point
4 {: W# f* u7 D( y9 U8 t/ Xtvb now,tvbnow,bttvb妳學生黎架可?

回復所發的帖子

回復第 41 帖由  PokChop 所發的帖子公仔箱論壇" i/ |# \9 `$ b' T0 S8 E* H
我都係canada 住的~
5 R; Q8 c7 P4 y8 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! m) f% [2 J' [' ]% E9 X2 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。回復第 42 帖由  烧路 所發的帖子
8 G3 B! g5 I. bthankyou~=]
  J% P; |5 ?$ O% U! STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# N& }# n0 j! K' M& j3 x公仔箱論壇回復第 43 帖由  getronics 所發的帖子公仔箱論壇- S' a9 Q! K  G& O) D8 V" M: V
係啊, 仲係學生
原帖由 susie1213 於 2006-11-8 07:10 AM 發表。 
# ?0 h0 }% M( nwww1.tvboxnow.comi'm turning 20 soon la... haha
  p5 S. p4 Y: N8 J% kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  S4 [0 s) H2 q
公仔箱論壇" h* g% g/ J- F7 d' [3 M
咁下個月係咪生日呀, 諗住去邊度玩?
) `1 O( @- |: O" p0 Q公仔箱論壇
% a3 F# ?% [" a3 L9 }* ~你得閒同你chat下, be a friend, OK...  :handshake
好遠呀!~ canada...........