返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐
5 n& X4 g5 J4 [) _8 Z& Z  i6 o- y# a$ N想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎tvb now,tvbnow,bttvb, j- y$ {  R$ I& K& g% }( i
希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐
2 N# Z- O8 j3 q) f% N( v2 x0 j# v公仔箱論壇想試下one好耐, 聽講影相好得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ F, l1 C- n  F8 h+ p
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
. L* c* a) E: N  H% g( M
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; `' M, s5 M0 M0 l! A
希望嬴到部one返黎!
1 T$ e8 z) l% S4 ^; p$ ^tvb now,tvbnow,bttvbiamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
' y* J% q" ~8 X: H9 V
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
8 Q3 R/ `' d4 o/ I/ D1 a/ w' N公仔箱論壇不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
" b3 r( C; V2 o9 d公仔箱論壇我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
& r) U5 f1 q& W5 s. ~公仔箱論壇不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢www1.tvboxnow.com/ B# U$ K% N* m
i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
& m: c# u$ e; k$ {3 T4 j
影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐
/ R. E  m9 k/ E* a, [$ C' @想試下one好耐, 聽講影相好得
. `# B+ i. y9 S' ktvb now,tvbnow,bttvb巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 U7 O" ]$ v1 I) B0 P- y$ @
one唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
0 @8 c" a9 S7 v: p& N! d' ?0 ~公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
' Y  v# d6 c; K2 r. @% F+ J如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
www1.tvboxnow.com5 W0 x, f0 I5 Y; y
one唔係得400萬像素咋咩?$ C* o- g2 Y# }8 K
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
7 m8 E8 U: x/ q, O$ H6 e; `6 e係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
. w3 o! v' H6 k, s$ ~公仔箱論壇one唔係得400萬像素咋咩?
, ]5 h* W  V- O: Y' u公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% _8 P) B; @& ]3 U( a/ k- n+ {
但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
1 f. y, F  i, j; L3 T! x
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
- q' l! f# m5 o5 r8 y' Dwww1.tvboxnow.com巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
; z; k$ F( [+ m" o9 w9 |' ?, T' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
& ^) @$ S+ Q; h公仔箱論壇不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
5 {$ q6 G! f8 s0 v. S) {不過聽講好多人訂....
7 L# I! r% b: Z6 ]- W! g0 Owww1.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
6 A( Q/ s/ S0 c4 d/ }0 p9 S" k公仔箱論壇我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到