返回列表 回復 發帖
原帖由 lengre 於 2009-1-9 12:29 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb: o9 B. N  j3 U6 @

e( x0 i6 m& Z2 K- }
3 Z, P- I! N% l" A老大,如果巨地雙方情願個,甘你咪系月老咯,哈哈哈哈。。。。
6 b* a! M) v4 f' L) M5 S
女仔唔可以同女仔.我唔係同性戀ga.
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 04:47 PM 發表
/ m4 R9 [5 r/ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我女嫁喎
" \1 m  \' N& J1 z公仔箱論壇對對.女女
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 05:30 PM 發表 5 h1 ?1 R( y- T0 D9 s# m
/ U+ d( x- I8 G- A+ u
点解我唔是香港人啊,人人都讲香港靓女多
* F+ V( Y. t: d# N公仔箱論壇 好想去看看哦。。。' q# k% A2 c5 O4 c$ {
YUYUME版主可唔可以放几张你的靓相给大家分享下啊??( w3 q9 G9 L" ^+ V+ l
好期待  ...
公仔箱論壇) n% |* T& L  |
令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 06:52 PM 發表
4 I* e' u6 }6 X7 H7 t公仔箱論壇
0 a( x( `! E2 N4 {. w7 L5 ]令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
; c, ]/ ~: d7 a) a4 U9 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,公仔箱論壇0 `* T* r; m- C* n0 P
啊~还有台湾都得。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 06:57 PM 發表
; e( _1 G- Z& X, n1 u
5 ^( _6 K2 L3 {- H; ~ 我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,公仔箱論壇1 K. r) V' x" b1 K' Z
啊~还有台湾都得。。
2 ?1 f* s* R) J5 ?! wwww1.tvboxnow.com唔係fa
中國好多靚女嫁
born to die
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# H6 [, |5 H" ?0 y8 D+ }
中國好多靚女嫁
) d! p( r4 [9 @. S" |. D3 [: }tvb now,tvbnow,bttvb中國多多.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 07:10 PM 發表
9 `9 x/ I" `- ]$ j2 p( gwww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 a/ W3 G) v. }! O+ _
唔係fa
# Z1 ]( Z5 s/ [0 \% B* T% ftvb now,tvbnow,bttvb是呀,没骗你架。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表 www1.tvboxnow.com4 ?' V9 S, f  B- o, {
中國好多靚女嫁
" }8 O& t4 N# \' x0 ^9 a# Nwww1.tvboxnow.com 中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:51 PM 發表 公仔箱論壇1 f  Y, r5 C( Y, H4 A' S; k5 x9 ?
# y7 H; l6 C. r0 |3 I8 ?
是呀,没骗你架。。
% }0 O: I& S9 I2 i, \3 n0 ^" VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。okok
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:53 PM 發表
' {3 ~$ d1 T1 z1 e4 V6 H0 M7 O% v" l* g2 c- l  N
中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
+ }& M% |  a* a7 t- o
慢慢搵.
继续~~努力~~~!tvb now,tvbnow,bttvb; j0 C" }" d  ^7 N
支持下
呵呵 以我大陆的眼光看···
) e7 B4 _" J7 R  b5 n7 v的确是美女 哦··
; j3 L- V  Y1 Z: K" e呵呵 ···
原帖由 superfifi 於 2009-1-11 02:23 AM 發表
- X8 M/ E9 x5 G1 e继续~~努力~~~!
" ?8 i8 X5 R. T( J5 j! X' Cwww1.tvboxnow.com支持下
% l6 q  A5 }2 D0 a7 C4 ^4 z
多謝.
原帖由 huangkyle 於 2009-1-11 03:39 PM 發表
# q1 X- {1 D( l4 ^" |' \$ j. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呵呵 以我大陆的眼光看···% t  U' k) o6 A+ e
的确是美女 哦··# v5 n# V, @+ A  A& D0 l; V
呵呵 ···
: U% a* X4 [  ]" ]) G公仔箱論壇哦哦..