返回列表 回復 發帖
8 D: M: \& z$ S9 m6 C7 A& [0 d公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb6 d2 G' _, U0 s( K' F. Q% ^2 A
3 z9 x* e* i4 k7 b* M6 E- ^
你留打呀?
+ g0 e0 v5 I" f" x: sLastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
. |/ o2 ~3 @3 h- X
2 u- A& x2 a, a' x2 btvb now,tvbnow,bttvbrrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?www1.tvboxnow.com! c5 B, d* B2 ?: ~
( A7 W- b+ \  ~6 l0 l3 u: Z
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
1 E6 h& G. H8 L) E3 X% ]9 }/ G4 N公仔箱論壇
+ B* s* N7 G8 |5 v, F! A' ~( V# \公仔箱論壇唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀7 @: ]6 s" H  S) r& D
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
公仔箱論壇, i, J$ z& H7 K: n( N: n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  M, k- p& M- k# q8 F3 \* j+ a
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
0 M$ G9 r% Q4 }www1.tvboxnow.com喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?3 m; A3 {% Q' t. c6 j+ ]& l3 F4 ]

) V2 C) K" {: hwww1.tvboxnow.com呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) }1 B: ~% E9 T- g- M- s+ K( G. {
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
( ^' o8 }: E& Q. ~tvb now,tvbnow,bttvbthat would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill公仔箱論壇. `* u) g  W$ s) x; L' o# N5 ]
that would be too bad
5 Y0 `% l% n& T" f3 Ntvb now,tvbnow,bttvbshouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
www1.tvboxnow.com4 ?4 ~' G0 |* \: e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* N9 J6 W: }! h: ~- K$ g4 V
咪係!
唔怕水滿就得www1.tvboxnow.com8 k; \- p; s' H
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
; o1 R. M2 I" f% K8 |: G+ m
6 U8 @3 Q' X* R: C. yrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
! ~7 J3 v, n3 c; w  l
. }2 a# O3 J# e/ d7 c1 ?- Y' F' ktvb now,tvbnow,bttvb話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
: U6 R& s, ~. s" M4 g9 ytvb now,tvbnow,bttvb
9 d0 t# c/ P# c6 l4 l7 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。tvb now,tvbnow,bttvb" @9 B( |) d) N3 J
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
0 |9 J& O' M: {% ?+ u: Dtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
! w3 j- J3 n; \5 H# a' z+ Q- N( G/ C1 g9 x- y, L
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?公仔箱論壇! ?2 v4 @& X* r" ~6 }& F' Z- D
算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

- m( ]/ ]" l& `% q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
: }9 b) r2 m  ^, ?: n3 q) E公仔箱論壇小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
0 m! H$ @/ U# z; MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。騎騎,我都好似差唔多。
* R, q# z+ ?7 m2 t$ y; ^騎騎,我都好似差唔多。! S) E: j8 o$ e4 v0 y
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
' s+ f. T) @: h3 w8 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
2 c" U7 W! J+ K' |+ E, o公仔箱論壇
8 C, l" D/ M9 r公仔箱論壇話時話,多謝你派的分,謝謝
. r. E" d& Y. DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ ]- g$ w2 h9 h4 Uwww1.tvboxnow.comrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
$ B- j: ^/ D! |* ]2 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com4 J2 e+ {- ~" n) f' @& c
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...公仔箱論壇! G$ b. E0 u  D
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
2 I1 s2 a: j2 a- A$ P$ R8 M# ]www1.tvboxnow.com開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
/ ^" I8 O1 }* H8 L# \! ~2 `) m4 Ntvb now,tvbnow,bttvb
7 B; C# _4 O0 ~5 Z3 Vtvb now,tvbnow,bttvb話時話,多謝你派的分,謝謝公仔箱論壇& \% R0 F2 V+ f/ w. M6 G
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
( U, j! ^6 [! y/ btvb now,tvbnow,bttvb
/ U+ [1 J/ k1 O2 R: A0 V; M! M公仔箱論壇睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip$ {0 h* D5 Q  w
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
: b$ k$ y0 Y. Q+ s公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb7 P: a* S2 Z9 b1 C* [- Q
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!