返回列表 回復 發帖
good drama
1 ]1 V+ ^" z/ l# z3 h公仔箱論壇咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
# d- a/ @0 t2 I5 C! E1 P# t/ I5 V& F不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 i0 d. Z9 c& ]3 D' B
' W* _+ W3 ^0 v; ywww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
. E1 ?7 G  n& v4 U9 b, c8 H8 K& Gwww1.tvboxnow.com
2 z6 e. @, _6 a3 B1 _# z  y0 n; ]3 K公仔箱論壇我要電腦百毒不侵多謝度符!
太感動了
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; V% E' w; }7 i
mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
5 F' N4 _/ [  k  h$ c
mnb1123老友記,我都想呀 .
$ Y! A# P& B& ?, l- X' j' L7 u# Awww1.tvboxnow.com睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
咖哩雞=種草莓!!
7 L9 J" ]- }$ ]- L/ K公仔箱論壇屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
- \& ^- L5 z: r* xwww1.tvboxnow.com係咪新名詞?因為我好out....
婆婆
( k  h" y% m) x3 x& Ywww1.tvboxnow.comhaha, so funny
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
9 T5 B# i  h. k/ C大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: x0 g" W4 x7 G! D. [+ D# n1 ~
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
我覺得呢套劇令我有好多回憶呀tvb now,tvbnow,bttvb: a$ R& |/ B1 S# `1 ]8 W3 e. f5 s
同朋友食飯都多左好多話題,白色太陽槍呢樣野,佢唔提都完全唔記得
呢套劇有好多回憶
4 i5 i) C6 s4 w( M& R% n  ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同朋友食飯時多左好多話題,特別個句白色太陽槍佢唔講真係唔記得左呢樣野
# o8 O/ h) q+ Awww1.tvboxnow.com可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
: y1 d9 ^$ p; ]8 p/ v$ stvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-5-15 12:47 PM
( L2 q/ {* _" O0 w4 t7 k

( O$ C* V  Q; rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
8 H& g6 o6 }0 P8 F! [3 F

8 ^7 @, c) L4 V  ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
% S9 w* Z9 s8 W) t8 S大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
5 Q; S; _: j7 _* g: u. M: k# r* ^
係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚