返回列表 回復 發帖
..... :019:  ok la
人生不在乎得到什麼, 只在乎做過什麼!
原帖由 cchinfatt 於 2007-10-21 04:19 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* {* F6 S) D1 m4 [# b5 B
black berry 都得~www1.tvboxnow.com& L" }' h. |8 s
哈哈哈~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 p" \5 p' N$ X* \
你都几 friendly 喔.. 会回复我~
% M: g, D  d, L: I# L4 Y" G1 G5 e3 s+ z公仔箱論壇靓女,性感又好人~* M8 h: M# ^) T1 ^% a, |$ e* E. L
好难搵啊~
% p8 k7 _) U/ }% M, y
) U  w& x% e! D" pfriendly? hehe thx~
+ `3 Z/ A# ]: }% wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過如果你係街度見到我你應該覺得我好惡!公仔箱論壇4 a" o% |' Z8 r8 k) {
因為我唔笑個樣好惡!tvb now,tvbnow,bttvb& D! P2 S$ E; t. f# j
我d frds話唔識我個時唔敢同我講野!
原帖由 wlt1110 於 2007-10-22 01:59 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb% T) n7 w* G+ E( |
wah...tvbnow got so many pretty girl...!!!www1.tvboxnow.com3 I5 w, N* t, X' {" N( x5 R7 f
  nice 2 meet u!!!
tvb now,tvbnow,bttvb) C0 a! [* G$ J# m5 H' v; P1 H

# ^. A- F; }& F! n6 M2 I4 `9 _我好耐之前已經上過黎post相架啦!
0 a. j- h# L/ A" B  O, ^7 T+ a% UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過真係好耐耐到自已都唔記得幾時!
原帖由 vamp 於 2007-10-22 02:20 AM 發表 3 U' |; A; w! }6 Z& F# h0 j8 v
..... :019:  ok la
2 f( I, K4 z3 W1 k嘩!你個頭好型呀!=.="
( Y/ X+ d, V2 M+ Y, Y" ]www1.tvboxnow.comhaha~~!!!
so nice looking~~
原帖由 strawberry11 於 2007-10-23 17:20 發表
" Y. t: l7 W0 O6 h6 e公仔箱論壇
: H4 @, d; f; @! N4 {4 P
5 u5 x" u3 @% z' xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。friendly? hehe thx~
, j! q8 Z4 l, e, n- xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過如果你係街度見到我你應該覺得我好惡!
9 v; g* p: o& p9 }! o8 L1 M因為我唔笑個樣好惡!
) A+ P+ v, i1 y: k- Fwww1.tvboxnow.com我d frds話唔識我個時唔敢同我講野!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ {5 b! n; ~4 a0 W0 v- k. A; ?
www1.tvboxnow.com% @! {% u& z9 ?. F4 W: e5 n  n

5 h5 c6 W) a+ F4 y+ J1 d睇妳張相真係唔似好惡嗰類喎   不如妳下次post啲唔笑比較吓.............(<<<<<<乘機呃相睇),   同睇Reply都覺得妳好Nice.   
& z: [0 V$ [5 X$ ?" z公仔箱論壇
1 M1 \4 v  A3 ^/ d0 np.s.   假如有機會比妳見到我之後就知咩叫做惡相.   我女朋友,   同事同Friends都係咁講......我個樣"兇"   
wo..u look very cute ar
長的有點像星光一班的李宣榕:onion14:
mature
呢0的 就叫索喇!~
睇完相簿先知.....0的相影得性感又唔會好露.....呢0的做女友真係開心又放心!~  難得!~
one word...~nice~
原帖由 keungy2002 於 2007-10-23 06:10 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 v+ }7 O* |& M. W- Z
睇妳張相真係唔似好惡嗰類喎   不如妳下次post啲唔笑比較吓.............(<<<<<<乘機呃相睇),   同睇Reply都覺得妳好Nice.   
4 x4 ~2 {( S6 X+ Xtvb now,tvbnow,bttvb(w-L-o't&X/itvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,downloadwww1.tvboxnow.com  y+ z4 i; P1 c1 L5 `4 X# L
$^.v1q)h1M3f([-h:b0m3Hp.s.   假如有機會比妳見到我之後就知咩叫做惡相.   我女朋友,   同事同Friends都係咁講......我個樣"兇"   
tvb now,tvbnow,bttvb# C/ n1 X( k5 a7 I9 F

* ~3 ~/ p% \& c( Q公仔箱論壇1 o5 ~' h2 Z9 q
5 ]2 `2 o8 r, `- M7 c% W/ U8 K
搵唔到邊張唔笑架tim...我唔笑d樣都扮d古靈精怪樣!
/ x+ D# }' Z+ T0 ~7 z- i0 _+ O* T+ Z; h! nwww1.tvboxnow.com所以都唔覺得惡喎!www1.tvboxnow.com6 i& n' ]* j9 Y9 `9 a+ z: x" M% ^
hahatvb now,tvbnow,bttvb8 d2 D  c  B; b, d- p
除左惡....d人會覺得我寸喎!
原帖由 me77611 於 2007-10-23 09:04 PM 發表 & P: X/ I2 x) J' [8 o+ p. q4 _6 C
長的有點像星光一班的李宣榕:onion14:
0 N" L' u  }1 j0 x# R( m像星光?咁誇張 , c# |" o% h# p" @5 \/ V
但係邊個係李宣榕?