返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
; B  S  _- n/ o. T4 ogigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
2 e$ E6 P% r$ x" i, w7 v3 Gwww1.tvboxnow.com
9 G' l, }) t$ S# G* b公仔箱論壇成半年無見,好開心見番你。
; g! S$ C4 U' pwww1.tvboxnow.com好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
6 n- o/ y# r# V* Z' h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...tvb now,tvbnow,bttvb+ t& ^0 O: n7 G8 Q/ A, S% m* l/ n
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

! I& s: j7 x; p1 |. u4 k6 awww1.tvboxnow.com公仔箱論壇3 }) ]2 H# f5 b! x
成半年無見,好開心見番你。www1.tvboxnow.com, [3 j1 E* A, Z  I0 \/ W: _
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
9 B2 Z9 e! U2 }tvb now,tvbnow,bttvb2682052
3 W1 H; v5 u: J% u# Iwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
公仔箱論壇5 R. S$ v1 n6 E2 ~( O

) C: ^; `  r! o5 \3 U7 R. W楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
, {8 {  Y* Z0 G公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...www1.tvboxnow.com) d9 Y! D4 [6 d8 F% C) R, K; j: f1 h
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
5 n- O+ u2 O/ c1 Swww1.tvboxnow.com* m" ]3 j1 m) {4 Q; V
女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 k( e3 l: O0 Y' F& O

, x& s  R" z8 q: s9 W& n* H
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
  o9 N' |5 ~% V2 ewww1.tvboxnow.com另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...* P7 O9 x" d+ z: v& _' K
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
& M4 m7 Z4 `. ~! W0 @& A公仔箱論壇( G- ?5 Q$ T: F0 f) ~, y4 @
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!www1.tvboxnow.com8 t5 I1 m& K2 R& X( J/ s
9 m/ M4 i+ S) _% a5 Q; |

# z: i: n" e3 O% Zwww1.tvboxnow.com你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
7 K' \2 N6 f7 r# S2 K8 e% xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!$ ?4 K% \* p1 g8 D% d( K5 K) B* g
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
8 ?5 Y9 s" R: E& G2682931www1.tvboxnow.com% o: |& t8 [- j8 q0 f! X  q
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
; ]$ q; H4 F: [: j/ J( Mwww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ O$ ^) R" I  m3 l; o3 m+ T5 U
2682948tvb now,tvbnow,bttvb; s. k1 @4 R* n2 g# e. ]
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!7 t! L2 T: Y2 ~% h  T* n
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
0 l, G8 {' O5 g6 T8 k4 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
公仔箱論壇, x0 }$ j, ~% E2 Z, ~

3 F) Q$ {* f  }  R% x話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
+ n  @1 j+ \/ z0 X# ~. `# E

1 m5 h( |0 r  V: }www1.tvboxnow.com話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添% A- N" n8 |- X8 m, @% t; Y
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
. h$ E* W- K2 @9 K* D4 C7 s
! {- @* z  C  S9 X# H- B* U" X細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
+ e! j0 Q8 h5 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
' `1 u! k/ D# s4 y4 g0 X8 V' DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
& r4 c4 Z- L3 q/ N: n4 v) p

& L" k( m  k% L' U6 ]& L, j; A係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........