返回列表 回復 發帖
叛逃好好體,2日就追成10幾集,片尾曲刀好好聽,特別系前奏, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; l$ a* p  e/ W+ C
维护这场景 给倒转事情
2 z% Z$ R% x4 ~1 H; ztvb now,tvbnow,bttvb容下了抨肇 若无人接应0 p) p! x) p0 d. v/ ~
背负这罪咎总得装点高兴1 \. L6 g& J7 i, B+ u7 f% y
禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐

評分次數

禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐
8 Z, F7 b2 f1 j# D) H# I7 c0 i5 stvb now,tvbnow,bttvbb1991 發表於 2014-4-5 03:16 AM
9 |% g# @7 I8 T! @9 I蒙嘉慧似萱萱?
/ t5 C2 I$ B4 Twww1.tvboxnow.com如果以葉婷髮形比較或者有少少啦。
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊
, Q0 I2 K% s! u8 f  J5 X% TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。b1991 發表於 2014-4-6 03:41 PM
7 T! r1 S; j  C" H2 J$ t2 R5 Utvb now,tvbnow,bttvb1 c* z- ^3 W( E: b
唔知係咪我的眼光奇怪啲,我真係覺得葉婷同Carson襯啲。
carson終於復活啦,
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-4-9 11:49 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb" n& q$ b' f5 C) ]/ `+ U
tvb now,tvbnow,bttvb- R6 C6 o7 ^9 H* M& d/ W# |
carson終於復活啦,
3 p( ]' _# ]4 A/ K4 @+ V" Qwww1.tvboxnow.comb1991 發表於 2014-4-9 08:06 AM
9 @' E$ Y7 w* o" v; z7 b1 r& f. t4 Y不過,返咗嚟嘅Carson係唔係原來嗰個呢,請b1991老友及其他網友留意一下本帖最新發展吖.........
# b) j9 l2 v$ j" Y0 I) ?公仔箱論壇 " v+ L, {8 I! ~5 k5 e* k0 N4 Z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
續 ...... Carson, R.I.P.故事二則
) |# ~) f1 h& P6 Z2 [% Bwww1.tvboxnow.com
- U' j2 [2 v7 \6 F5 O
in piece 與 in one piece意思差不多:完好無缺,無穿無爛。www1.tvboxnow.com. B! P! x8 z; {& g1 J7 O
所以,rest in piece解作乜嘢大家心領神會啦。

: k/ g2 r2 A* t
- z6 k6 K: E# p" t: T( l- d+ x TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& j8 i9 A8 e$ M8 v* @

( q6 h# Q$ \4 j1 x- H  U  f" ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Carson R.I.P.版本 2
" s2 D- Z$ _9 G9 \tvb now,tvbnow,bttvb
敖SIR:
有正,安心上路。
3 L: O7 p1 c. w- W! n負能量:Carson,一路好走。
/ m  b- n9 }5 qtvb now,tvbnow,bttvbJessica:rest in peace, my love.
3 s+ ?2 f% S: E3 A7 V有傑:大佬,rest in piece.
2 c' I$ o6 l; y- Z8 X9 l, JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Jessica(微怒):有傑,唔該注意吓你啲英文發音。
& Q) m" c4 g8 b* n$ xtvb now,tvbnow,bttvb有傑:啊!我講過吖。大佬,rest in pieces.
; {0 a: m$ s+ }  l9 E公仔箱論壇Jessica(大怒):in pieces?你大佬而家比人五馬分屍咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 T; a- h. m8 i* a! Z) k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 U$ \2 i* A; o+ N0 n- Y1 q
套劇開始睇唔明人物發展如何,希望唔好爛尾啦.....
) e: g- ?  x& iwww1.tvboxnow.com另外比大家先快一步爆少少劇情比大家...Carson是次ATF高層以臥底及通緝者身份入(驚烏)...tvb now,tvbnow,bttvb, A0 b% q! k7 i/ t5 Z1 a4 C9 X
最後是否會為正義以戰,還是出買兄弟或自己呢......睇落去你就知啦
0 M& d4 d! S  J; h公仔箱論壇www1.tvboxnow.com4 o) Y5 K. U2 J6 H4 V

估中者可得+10元TVB及+10功勳,未能估中者,可得+5元TVB及+5功勳,有關獎賞會由本區的版主(timmaxsing)派發

~下週一論壇時間20:00截止遊戲

2 \+ ]8 v& j6 e0 P8 L/ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. `. s; w. T7 @
我估B:鍾日嘉(我知錯梗)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• timmaxsing

誰是真正叛徒:我估C:沈志敖
還以為有得選高威 威Sir
$ `) d/ Y& o1 q
! c3 G' V/ \) p/ R; E# j誰是真正叛徒:我估E: 莊有傑 (我知錯梗)

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數

誰是真正叛徒:我估b:jecica

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數