返回列表 回復 發帖
原帖由 我系一督屎 於 2008-7-27 09:05 PM 發表
班球员逐渐上力,今晚必胜。
好黎冇黎
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
hide曾說過:
原帖由 tatmingtai 於 2008-7-27 09:11 PM 發表

小子  留有意思既帖好嗎
hide曾說過:
原帖由 HIDE 於 2008-7-27 23:00 發表

好黎冇黎
无么赛事就少d蒲头罗
原帖由 我系一督屎 於 2008-7-27 11:12 PM 發表

无么赛事就少d蒲头罗
就開季  仲未買人
hide曾說過:
原帖由 HIDE 於 2008-7-27 11:18 PM 發表

就開季  仲未買人
唔使心急wo~~

就算唔買人~~都係有機會拎冠軍wo
原帖由 HIDE 於 2008-7-27 11:01 PM 發表

小子  留有意思既帖好嗎
知道喇...

sor~~~

嘻嘻
HIDE heng...u plan to buy which player ar?
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
终于可以看到曼联对垒强队伍!
原帖由 wlt1110 於 2008-7-28 12:00 AM 發表
终于可以看到曼联对垒强队伍!
唔算好勁姐....嘻嘻
原帖由 joshlier 於 2008-7-27 11:55 PM 發表
HIDE heng...u plan to buy which player ar?
我唔記得左個 emial 係咩
hide曾說過:
原帖由 tatmingtai 於 2008-7-28 12:10 AM 發表

唔算好勁姐....嘻嘻
起碼都算同等級
hide曾說過:
hide仔, 条link 点用喀?
原帖由 crashersus 於 2008-7-28 12:57 AM 發表
hide仔, 条link 点用喀?
選擇睇咩台
再選擇你用既程式
hide曾說過:
頂唔順  我眼訓  唔睇
hide曾說過: