返回列表 回復 發帖

回復第 31 帖由 dororo 所發的帖子

我唔想嚇親人呢 HAHAHAAHHA
原帖由 susie1213 於 2006-11-9 10:31 PM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 n1 L' w7 t9 l3 M) `" n/ T0 q
我唔想嚇親人呢 HAHAHAAHHA
: z2 ?1 @8 `1 X$ e' [公仔箱論壇咁我要扣你分喇;)) " l' |& V2 A* `2 o
講笑3 v3 Q! a5 k0 F9 H: \  O# E
我5怕嫁wo pm send比我睇 公仔箱論壇7 D+ ]' T5 V  d5 L$ B: t* y
你係hk定外國嫁?

回復第 33 帖由 dororo 所發的帖子

點解甘想睇既@.@?公仔箱論壇% d% p6 x; I& e& N/ G9 J& e+ p
www1.tvboxnow.com, _$ v: B/ o3 [# W
外國的~
唔錯唔錯~~~有camera face呀~~

回復第 35 帖由 天龍之神人 所發的帖子

thank you thank you=]
原帖由 susie1213 於 2006-11-9 11:02 PM 發表。
: O& G5 A/ y) C7 U' k公仔箱論壇點解甘想睇既@.@?
' e+ L) x, o8 {
7 w0 C: h# T3 {, p1 s8 @外國的~
www1.tvboxnow.com1 Y( x2 L+ Z& \: u' D& u6 K
如果你身在HK,就要小心问你果位.. ;P7 W, h3 v) ^" Y+ z
几时再加相? 一定来支持下.. ^^
新相完全無眼袋問題(影出黎)tvb now,tvbnow,bttvb# q4 y/ f8 r9 W/ g6 |+ U" V
呢張索好多!~
9 g# B8 D* Z# ^, FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。天氣轉左妳都著咁小布?? 加selling point?
^:)^ 幾靚女喎........good

回復第 38 帖由 getronics 所發的帖子

你意思係話我著小d布博羅分啊?
$ v! q" l* n/ O張相係summer 影著背心唔出奇~
wah so pretty .. do u have BF rite now ?? :P
1 G' v5 z5 W2 c6 Cbut 2 bad i live in canada :'(! C. J6 O2 X' p' l! P9 r& y

/ N0 B- x& p5 Z4 z  n7 ^[ 本帖最後由 PokChop 於 2006-11-9 11:25 PM 編輯 ]
kawayi哩
原帖由 susie1213 於 2006-11-10 03:02 PM 發表。 8 I( `4 {( ], @
你意思係話我著小d布博羅分啊?
: ]. L" s0 }0 ]" _* y; {www1.tvboxnow.com張相係summer 影著背心唔出奇~
; L; ~" f. s/ Z1 G# g9 n7 k公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb; ^5 C6 K: ]$ o6 X( \

7 \- ?9 w8 Z) C+ R6 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。緊係唔係博呢度0的分啦!~ 多分都唔知有咩用!~ www1.tvboxnow.com$ l0 p* R  a, o* @7 J% C
我意思係你自己張相多個sellling point+ d7 y& N9 {- z: R5 g+ C9 u- V5 k
妳學生黎架可?

回復所發的帖子

回復第 41 帖由  PokChop 所發的帖子
9 Q$ ~. y4 K5 N9 b4 p7 D, }7 w我都係canada 住的~4 p  j7 G% ^) w3 [6 f; c
公仔箱論壇9 x' u( d3 G9 b% N/ g
回復第 42 帖由  烧路 所發的帖子TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) D5 j3 g, I7 d  n4 Q
thankyou~=]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. H# g, T3 z: D* N6 {

# C( M! i2 h2 Z' S9 P回復第 43 帖由  getronics 所發的帖子$ c; g0 d4 q9 S3 v. o  c( K. u
係啊, 仲係學生
原帖由 susie1213 於 2006-11-8 07:10 AM 發表。 
) P- g! A6 s8 v! [i'm turning 20 soon la... haha
2 Q8 G( C3 o( e% d  I* Dtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇3 }0 w$ `% h; n$ a( h' g% `

' }: F) d) b. a5 Y7 p( {' FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁下個月係咪生日呀, 諗住去邊度玩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 B; t6 J5 L0 J. v# a: C4 D

6 t/ V; z5 [* m. }, N* _5 y你得閒同你chat下, be a friend, OK...  :handshake
好遠呀!~ canada...........