返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: m  n% g1 f/ C, x
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Y7 V) Z* X" K* }1 K
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
4 L$ {, Z0 e9 Q: Lwww1.tvboxnow.com29420042942006
- T! H# q' n$ s  t6 w4 ]+ V公仔箱論壇2942005TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 L4 g* n* Y! V( K' t
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
公仔箱論壇1 ^; L! |  a/ a' A& S3 j

. G& l% J4 h3 i4 Z: j0 {tvb now,tvbnow,bttvb一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
4 u# r  O6 R0 |* ?公仔箱論壇pknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
, S  k2 @; j1 o0 O' s! ~7 Y
係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
) ?2 ]% A4 G4 s9 ?! V4 @  h1 fwww1.tvboxnow.com認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...www1.tvboxnow.com! K* p% n2 k5 R9 }% a- O& l' s0 R
最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!www1.tvboxnow.com* }2 C. v2 x: B% e
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...
$ H2 d& j5 ]0 U2 d/ C; |6 `最後期待這套勵志 ...www1.tvboxnow.com$ g) a  T8 J( R, y$ n6 R
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
* Z' ]! l$ d# |6 v3 n& j  F5 W2 h! O係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
1 c* J! X8 `4 f
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
0 q2 s$ b: \) @* N/ r# f; U; d公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
# w6 W- F; B- o3 M# L; V0 o
公仔箱論壇) X  ]" a, J" D& ?
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 E$ V9 M7 U0 z3 K7 ]

" o! W( z" u7 S. u) u9 g! [8 C' a公仔箱論壇但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。
2 \" C/ n* H/ a( D! z# ~* G6 wtvb now,tvbnow,bttvb
) F0 I) R0 F4 a  H  _- Vwww1.tvboxnow.com看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

公仔箱論壇5 P: C; L9 f4 m7 j* G0 ^

2 ^9 Y& y* F# y  C. C5 V) h' ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...tvb now,tvbnow,bttvb( |! z# v7 x; V1 _. u, H( Y
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
4 ^( i" D" B. V
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
0 N  ~. o( n8 r- c: `) Fwww1.tvboxnow.com想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
; j) u/ P+ ]5 D9 w  O9 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

( U% Q. w- {& F: Swww1.tvboxnow.com
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
6 X0 n. \9 K. n公仔箱論壇除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
, J( x* ?6 T/ O' @1 D4 [tvb now,tvbnow,bttvb唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 c; r: W2 V( Q% A. g. b- ~
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
. J  W+ H+ P. p% `+ U! awww1.tvboxnow.com公仔箱論壇/ s( ?4 t2 A0 R( A, G
www1.tvboxnow.com7 n4 ^8 s" T+ k, }3 q# y4 Z7 ~1 n) Z
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
8 W. s" w+ P1 g) X1 s6 x" W1 A1 z! _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 c8 H0 T: X5 ]tvb now,tvbnow,bttvb如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
9 j4 O: K. x( qwww1.tvboxnow.com除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
! E% G% O1 r' V$ w- }0 E5 u公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
www1.tvboxnow.com% {/ |0 L# }* g* M9 r5 j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f0 E6 y. s* O1 J$ t$ J9 K6 w
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
; M$ B" S0 k* ^: s. F; e4 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無www1.tvboxnow.com6 I% Y- @% D+ E; E. f
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
* A& q+ H9 C% d) v- M, |5 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。www1.tvboxnow.com! V5 R4 O2 m: i  u4 J- b
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件