返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
3 r# P! y) b8 P$ E; u1 Q8 y) Rwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
# j! e  G+ o! Y# p: i4 h; ^, M+ c係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。: E4 D5 X; H- H2 I& U! j- \" F
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
6 Q% V  ~' h1 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com8 p; r' ~7 X: m! f+ D
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
" Z0 m& b+ |$ N) etvb now,tvbnow,bttvb
* L* ^; O% G6 y6 d# O  K& v公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
' m8 V1 y9 S' B2 U% ?  C) s7 ntvb now,tvbnow,bttvb2946635
8 Q" @8 _( O: W. Q! G5 X/ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2946638
7 a+ }% ^; a! m2 J# o/ dleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
) c4 b1 s$ r' _- z8 F

1 l1 S' f% c) @1 i! q  U! twww1.tvboxnow.com可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

6 g1 n5 r9 B! u1 H2 w9 N5 q3 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2946635
; _; f2 L" L0 Q" S4 J: k% ]29466382 o4 ~# [  O; C, C
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
0 K2 B$ @; y0 D3 X) _' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
. |1 _3 K6 M6 W6 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇3 [+ n3 ]5 c& H# H; Y7 i' a; Y
0 w. Q- g+ D  L1 w% i  o. A  O
9 z, k; F' ]( h8 I. S6 o, _
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
1 _8 W1 ]- ?$ Z! W; o$ _; g8 V8 |* R" J公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 h* D* S! q9 l6 S4 o+ p; C
本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, _; X" b! k) A8 ]" O  q; F
琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......
* J6 \9 O+ q5 K: j5 Jtvb now,tvbnow,bttvb! H6 {' @1 c* E+ M! x3 R! V6 Q" E
  B* r1 l0 X; R# {
公仔箱論壇0 I- A0 j2 n5 s; j
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話公仔箱論壇8 C, D* M1 K- A/ o  R$ M6 A$ d9 d
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: _, {, Y& D7 Q, o
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Z* X0 o7 D! w7 Q/ J5 q, u) c' Y
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
* K" n& \% d7 }3 U8 G) w0 t. U% u
. q0 [/ t4 j5 }: S咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
# J0 Z: z' F1 z& Y: Q' T( ^公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
$ G, {. ], f& ^) v$ E# E. Wtvb now,tvbnow,bttvb; u* g: T8 y( o0 I- R/ Q; f" T" x
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
$ A$ Z/ N0 d  K我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
4 ?; \; z1 `9 V+ V9 k* d1 E公仔箱論壇我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
5 \# v+ b5 _* K2 {9 Q  q公仔箱論壇寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
4 o* r8 L/ G5 {* i0 A. c2947135
/ d! P: G- B% Y6 \. CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
9 Z8 D, y9 y" N5 rtvb now,tvbnow,bttvb9 j8 W& u7 r+ H! {# _
咁老比人打patpat?
4 C, R8 W- \' |! G; @; ]7 k' R. u
www1.tvboxnow.com; q. _, f- r7 M% i" y
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
% V: L% F+ ^; otvb now,tvbnow,bttvb我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...公仔箱論壇! v" D1 R; Z# X! O
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
$ N1 K% t3 P; Y1 o5 z- P

$ N7 n$ D+ ?, P0 ^都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
9 _7 l9 T2 \% etvb now,tvbnow,bttvb所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

; n& @0 E, a$ K- o+ F- W2 `4 n( d$ S' i$ q
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,www1.tvboxnow.com. N% n; p& Z, Z1 D( P
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...tvb now,tvbnow,bttvb, f: S4 _9 g/ _+ Y; m. {- Q6 S
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
" N) }' L# m  v: q4 ?( e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' L7 M* d* K6 u9 G( j. `
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
公仔箱論壇  E1 U' S, q1 W( k
公仔箱論壇0 D: o/ j2 H( b" w+ p3 t  j% H
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
' l' `! i! A/ W8 m! A: j6 V2 G大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  M/ ~) |: p! j8 K( P" f
啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?