返回列表 回復 發帖
睇咗咁多人回覆, 發覺太部份人都知道點為之演技好嘅演員, 唔係只係啲fans咁, 演員無演技都讚.
1 A& a/ h- ]9 }0 K! i/ u大文細佬 發表於 2014-2-24 06:03 AM
3 Z4 z& l) G5 K' V+ [大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。tvb now,tvbnow,bttvb$ [& }& Y. z- U$ @* R' g
其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。
萬綺雯唔係人地台過黎架咩,佢算好勁架啦,但我都係覺得差D唔知咩
6 ~' V9 Z- R9 Y( {
大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
. ]% n) i& y5 D" s" B& [* _& k9 ?tvb now,tvbnow,bttvb其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。  ...tvb now,tvbnow,bttvb9 o3 R/ K; n  C. \1 L* K" t6 ], |
leekwoklam 發表於 2014-2-25 12:10 PM
公仔箱論壇: M1 F, |7 l5 D& c* e% l

/ `! A) D1 h* p公仔箱論壇潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
I like her so much, nice actor.
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱. 公仔箱論壇' J) v5 D- S: [! c/ _; h9 |7 {
我比較仲意田蕊妮
- p* m1 B; P$ W" htvb now,tvbnow,bttvb
0 g, {; p/ n9 {! [公仔箱論壇潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
: i. [' c3 B; H$ q) e6 h* W大文細佬 發表於 2014-2-26 02:29 AM
) O" N+ e# a+ l% ^3 d2 D9 `
  v' r' a! ?3 s$ b9 [" `* U公仔箱論壇
* U$ J( z8 `& d我怕比人鬧呀細佬,你咁聰明我知你明嘅!
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
7 f* `, @* G7 n. P% I- U. J我比較仲意田蕊妮tvb now,tvbnow,bttvb9 b  ]8 F& R) g" q6 v0 a
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:26 AM
( Q9 J, u" J, Xwww1.tvboxnow.com0 \9 [8 @: F. [" H$ g
身體語言呀?有啲point噃!
田蕊妮好得多
萬綺雯的演技一般, 又唔夠放, 只能靠劇本配合才可發揮, 要做演技派尚需努力 .........
, y1 Q4 E1 }' z! e+ r$ D5 swewewebweb 發表於 2014-2-23 03:12 PM
& ~. e! F* K$ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  j# U4 f/ d  `$ c- b( U8 N7 Z
其實佢演咗咁多年, 演技仲停留响"殭屍"時代... 加上佢e+仲有老態, 把聲仲得人驚.. 除非佢肯演番同年齡嘅戲份喇.. 唔係好難令觀眾投入.
非常同意樓主的見解。
呢套應該唔得, 下套
紀慕雪這角色不討好!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男女角有火花雙方都需要一定演技, 但e+係單方喎. 所以焦點依然响兩位阿哥身上!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男 .... D0 o7 `! q) c" A9 V
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:32 AM
公仔箱論壇5 c" P. G% `2 a- s) v+ C) M5 z4 E- e

( \9 @# X' G+ b; X# w" R5 @係呀!簡直係錯估形勢囉!
唉.. 就係為咗老表班底, 所以揾咗呢位女角, 選角失敗!