返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
/ ?/ b3 H. ~# J# v3 Q, ]9 k2 o9 q: K7 @# I8 H

7 l& X2 O3 u0 ?
6 k7 y; a3 w( Y5 t4 H& M0 D; P. s4 @# G公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇$ r: n8 b+ m2 E' m- |9 J

3 g1 z! Y! k* S( S$ S5 L" d! zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....公仔箱論壇3 G( U# X5 B6 q* w
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
! B1 |6 c2 G1 _* T9 R

. o0 E3 N7 K7 g; m; }: w公仔箱論壇「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
www1.tvboxnow.com; i5 y- n* n9 k, j) d3 H0 z/ j0 V

/ J  f6 U1 J$ v0 D  T公仔箱論壇大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。www1.tvboxnow.com/ }" |0 d. I# o( R- p; u1 l
www1.tvboxnow.com5 A, I' t- j/ k* s" q$ n
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
3 K. s+ \- y. L% A* {2 @: Wtvb now,tvbnow,bttvb
4 h8 C0 x# S) i至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...www1.tvboxnow.com% ~( S5 u" w8 |/ R
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
+ ?, Y4 v% H5 x1 m' jwww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com' i5 z: z' N' R" D! g8 g
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
& T0 U8 \9 s0 W$ {3 V" c* L/ Y: B
5 R+ O0 v# `) o2 d& FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!/ i7 r- |! n8 \- J8 x, W
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
& `! J; @3 W' W; d7 z6 \+ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
5 N7 r  H4 j1 M) d8 J# k3 p) a9 E
$ g3 u4 F0 N5 X7 K( q9 v8 p' l# y
真係有拳譜參考架。
公仔箱論壇# r; A3 Z. }( w0 G

" h) I0 U/ X+ h. o& b4 r3 n7 y0 M% s「初鍊」tvb now,tvbnow,bttvb6 H6 g% g6 j% f
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ]5 M- q  `) Z5 Q  D
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」www1.tvboxnow.com% r( V$ Z- S. |1 @! X5 S9 ]* _( z
282659628265982826597tvb now,tvbnow,bttvb$ F$ D2 _+ k% n) H9 Z5 l4 f
2826599TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ t0 V* e# g# m# \
真係有拳譜參考架。公仔箱論壇$ K1 l2 u1 q1 M# C8 v, x& C+ V
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
www1.tvboxnow.com- `+ m3 E9 l$ i* [6 t5 a7 r
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
9 ?+ B9 W  D: x) S: N8 f& hwww1.tvboxnow.com
. x: c9 y* N( Q' w8 w
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
  Z$ G: N3 C/ F$ U  [5 I出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
) Y/ m1 u4 @9 H; R7 P# a8 J, U) @8 Iwww1.tvboxnow.com2826645公仔箱論壇  O7 a6 A" U# d8 T: _* `7 [  ^
2826644www1.tvboxnow.com' J9 ~$ X; L2 b/ b3 N7 B
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
  l9 ^1 r$ k% [3 ^* ?: V7 Qwww1.tvboxnow.com哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
9 x$ ^& V7 s+ M2 V+ U8 J
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
6 ]2 p5 p& l; h: pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
* _, E7 |* w* i" v( W' |4 T/ f7 ^tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
  i2 [( ]8 J' n0 `! k3 ^4 n* |
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
, C7 ^, P7 k8 A( e% |& Owww1.tvboxnow.com有無放大鏡tvb now,tvbnow,bttvb8 [1 N  y$ y4 g5 e
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
& x  W$ T9 h7 |' V& D
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。tvb now,tvbnow,bttvb' U) X7 ^( s  I+ b/ }
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 w6 F: u$ g% j) m. l
香香好可愛。