返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得公仔箱論壇7 Z% i& ]( T$ c, p1 y) R
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
4 t8 o0 S% v  P$ Osearch左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: @& H5 G! m- k
咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one0 m" `3 _4 ^% D3 i9 R- }  ?) ]
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
( v# k8 D/ X9 K' ^: F公仔箱論壇咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
5 }3 P/ z* a7 v. s9 B/ i0 L# FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
- ]% M# k1 \9 P6 x- d5 cwww1.tvboxnow.com咁你覺得好冇用呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* g  N1 d2 K2 ^8 C
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
5 r% ~" c( r2 Gwww1.tvboxnow.com係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
: l4 H' N" n5 H8 A& Otvb now,tvbnow,bttvb好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
tvb now,tvbnow,bttvb8 X  W4 C0 e" a3 g6 _/ H' t
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
- W! S* z* q5 b- X, c, HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
+ ^" a1 i2 M7 s$ ttvb now,tvbnow,bttvb我自己就prefer one...
( j! \+ A$ ~9 k/ C& o" ^5 G) D9 Iwww1.tvboxnow.comxz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc onetvb now,tvbnow,bttvb9 Z: s5 q2 d4 q+ m+ @; P4 ^, I
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
, V. k1 r5 [+ v( t* m6 Z+ Twww1.tvboxnow.com我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
" v( G+ C; y+ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
7 j1 D. D9 S. x! r5 H好用, 部機好順, 開咩game都唔lagTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- c3 |6 P# X! l" D
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- k" }. ]7 W( d+ f8 X' |
one影相得唔得架?呢樣好緊要
8 I% g6 C6 O1 C% S7 M2 K我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@! o. j# a# X" c1 r! Q4 |# ~
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
9 @* Y6 |) r1 z9 X% \) m; U$ {- v下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
) `( E% h; [9 y6 f" ftvb now,tvbnow,bttvbone影相得唔得架?呢樣好緊要tvb now,tvbnow,bttvb+ e. U( P; h5 F) O" i; c
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
4 y$ z: ]  U/ h" R
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
, t! {* M8 R- n; N$ H# W* TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
7 e! P1 Y9 A* ^4 ]: s- x) E布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
/ y! T5 T* [# z6 _+ [係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
公仔箱論壇7 k; s' d5 R, Z% o5 l) @, N# X8 y
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
' X' T. A7 Y0 I一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
  E+ @) u/ g8 h" _tvb now,tvbnow,bttvb如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
0 i3 K: ?8 i) y; }( f( a( ]( E. d公仔箱論壇係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左9 W4 ?, ^( Q5 e# C/ b) y. h, _
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
. k- d# b: J# V9 k* L: G9 L
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部