返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀7 X/ y( s+ T/ h0 v& l, F# E8 A
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀tvb now,tvbnow,bttvb- Y$ ^7 w% \2 e* T' H0 @' N
請問邊度有得睇?公仔箱論壇- f0 i9 ]# S, B4 p7 `; a0 r) x
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! y) k4 l+ S# s' Z9 F
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
6 L6 l! P+ e1 r7 Y5 ]
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既1 B7 V$ q$ K5 Q5 C( ?
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
5 ^! E7 [! H& N; r% P& ^) lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 V" d" ^$ S  n" u/ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
/ Q6 s" k" p# x& c# s/ t
5 [! j$ F1 I. x) f4 y: |! j) G! P# dtvb now,tvbnow,bttvb上網睇架? 有冇網址可以比我呀?公仔箱論壇: }" s& t% R3 m% f$ O# R& {
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" x) ]* I6 }" _/ B3 X/ u
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲! _7 N7 ^5 j& w  u( ^
你就咁上網睇睇唔到架
( U- q# ^( o  q2 I- U; ltvb now,tvbnow,bttvb樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲4 y! C: F9 y+ C! ?$ p7 I# O
你就咁上網睇睇唔到架
; n; i- o6 m; u9 w( h  m+ x  ztvb now,tvbnow,bttvbliljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
公仔箱論壇! j3 d$ d: L3 R, j; }  g# O- Z

7 _, y' e! W3 Y7 qtvb now,tvbnow,bttvb原來係咁@@公仔箱論壇( |* K7 \' f" Q7 \4 V; i$ O; P
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
; W5 [7 h- O) T+ H) k3 d- f/ O) l
8 j7 Q: I3 u. S, y公仔箱論壇原來係咁@@tvb now,tvbnow,bttvb: Z, \# ?2 t5 E7 z7 ]6 S( p3 K
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?www1.tvboxnow.com# h, X, ]$ k8 I/ {7 |, F) d
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. M; @" o$ }* Z3 u4 k9 X
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
$ d) n2 l- P/ @$ F# H3 Y1 N7 r而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
# X2 p" m# Q# i6 f' s* o2 P: \點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
! E- L7 ]) e$ `6 w# F/ Z( pwww1.tvboxnow.com而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添8 F3 ]2 X& J: c: n) d& g
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
* s! p5 n0 a: n+ @2 A
! L; F/ Q) g( e公仔箱論壇比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變www1.tvboxnow.com% P. N! W5 G8 t  W4 c% @
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
: B2 f  B$ K0 e( s( B/ a/ E, FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 V1 q: H, b7 s* O) I& y6 Ptvb now,tvbnow,bttvb以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...www1.tvboxnow.com1 I4 L, w; q% ^; k6 l' Q1 P
我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。