返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
5 F: i( b; [% v! Z/ D" I1 p8 |( A
0 A4 u/ F% d5 q6 K; e  K大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
) _5 S: v9 b& L! v0 _! q: pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。msn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。公仔箱論壇/ ~) a# I+ j1 f0 i; }
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wo
* c7 a% M4 K, I) r. ^( f公仔箱論壇playlord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
. w/ D3 f- ~2 d) L' j7 ?公仔箱論壇阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
本帖最後由 黃色小鴨鴨 於 2009-11-26 01:31 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  V! u7 p" l( `1 j7 e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 z4 c! S; j% V5 K  B
人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨 1 @  ]$ E; Q9 o) a
tvb now,tvbnow,bttvb- b6 _7 h4 {- M
Welcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 S) \( u5 d' h9 h7 o6 g
阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨
$ Y% e3 U+ r7 ?0 t0 J8 s$ v. HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. @# x+ {1 c. }1 F. P+ P& n; zWelcome  Welcome!: f. v) E( Q6 H' f! O: J; y
yumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
0 ?; [8 M& q# X# W( @$ |/ emsn:[email protected]tvb now,tvbnow,bttvb& X$ m5 N, ?! s9 ]' Q1 @
黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
( v8 E$ `8 G3 s) }9 w$ x公仔箱論壇5 v4 b4 i2 V1 `
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
, W4 r6 j; I+ p. p' s- }. ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" r; S' D8 _, A+ h+ ^- o6 M係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1! e' R# D( n6 Q0 F
喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d