返回列表 回復 發帖
同阿簡一樣!~ 有食力呀!~
阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
卡娃兒呢~ :-* :-* >:D<
我到在ny。。超无聊。。
你好靓女者。。。一阵搞到呢人失眠就唔好啦,。。。
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 12:05 PM 發表。 
- S9 I- J+ a$ T- \8 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
  G. C- T: f! C3 r# \! O

/ \* o7 V5 |+ O+ V2 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。梗係好啦!~
% _7 R5 I0 v2 P9 y" L: Z我睇過妳相簿, 係小小過重0者!~ 妳男友都好後生喎!~
妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
btw..... i really like ur haircut ar^^
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 01:50 PM 發表。 
) h+ p+ X0 b+ n' f8 h+ e  d. p妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
7 l2 `& j& S7 L4 {5 \# I8 Mtvb now,tvbnow,bttvb
( \& _4 a% ^* s1 @6 s! ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇呢個咋, 唔係係咪妳講果個呢!~?
( G, A8 @' w! ^+ h7 v1 V  r4 J- L; y: ?& |  [2 m( k9 x+ D3 e
???????+ ?& Q# Z5 G: ^5 y* i* V5 ]

) P# e" h2 m9 {好多相睇架!~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# s% _/ O1 w+ o7 ?' z  u: r
6 Q& i" ?; ]1 o* m' l7 O
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 05:17 PM 發表。 
) u/ z4 ?5 u) d$ S" k4 T8 H我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
6 a* I8 m4 g- l* u! ]8 r' J6 S1 @tvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com7 T4 d& J7 z+ H5 j. n* d2 R$ M4 R( [
我又要睇
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 06:18 PM 發表。 公仔箱論壇1 r7 w" O, G- ^& e9 d
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
! [; l- a5 j5 Z- [: yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇% z$ N5 y: ~6 o; Z
再影
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-14 06:17 AM 發表。 8 M7 g0 |2 c. S$ l8 @
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
公仔箱論壇. e9 Z+ ~! j5 |' C

' M$ e* o& C0 z9 @1 y5 o9 B& Ptvb now,tvbnow,bttvb已經close 番喇!~
唔好咁快打沉我啦...