返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-18 09:56 PM 發表

靓姐。。。我得99%会出现喎。。我都没讲确定喎。。
个死野,你玩野啊!!!!!!!![img][/img]
原帖由 vwwo 於 2008-9-18 10:07 PM 發表

个死野,你玩野啊!!!!!!!!
哈。哈。是啊。。我都好耐没玩野了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-18 10:08 PM 發表

哈。哈。是啊。。我都好耐没玩野了。。
见到面再玩都唔迟,到时起码人多D,热闹D!!
原帖由 vwwo 於 2008-9-18 10:25 PM 發表

见到面再玩都唔迟,到时起码人多D,热闹D!!
我惊我玩唔起了。。我已经开始老了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-18 10:45 PM 發表

保持心境年轻就好咯!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-18 10:45 PM 發表

可以玩你啊。。。。哈哈哈
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
你们谁没有出席的,到时就用ISA捉你们lokap!!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-19 11:54 AM 發表
哦。。应该可以用在你身上。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-19 11:54 AM 發表
用 ikut suka aku 捉你。。
原帖由 jclai 於 2008-9-19 01:39 PM 發表

大马的ISA很好用horr......
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-19 02:27 PM 發表
大马的ISA很好用horr......
不听话就好用
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-19 12:24 PM 發表

哦。。应该可以用在你身上。。
是吗?
原帖由 jclai 於 2008-9-19 01:39 PM 發表

最新的是 I Suck Abdullah
no ppl reply,and the post is go down next page !!!
还有谁会出席呢.......? 期待...
珍惜四人帮。。。