返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-9-26 06:31 PM 發表

当然是高清啦,哪里还有包清的?
你放心。。我会给个特写你。。大头的。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-26 07:22 PM 發表

你放心。。我会给个特写你。。大头的。。
有没有搞错啊,我不要大头照=车头照!!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-26 10:26 PM 發表

有没有搞错啊,我不要大头照=车头照!!
哈。哈。早影就靓仔D。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-26 10:42 PM 發表

哈。哈。早影就靓仔D。。
你竟然咒我
halo,明天见。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
明天不见咯
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 06:01 PM 發表
明天不见咯
你唔来??
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 06:03 PM 發表

你唔来??
他要放飞机啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 06:01 PM 發表
明天不见咯
你居然敢唔黎??????
最多你带埋你个女朋友黎啦~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-9-27 09:19 PM 發表

你居然敢唔黎??????
最多你带埋你个女朋友黎啦~~~~~~~
因为已经很少人了吗?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 09:27 PM 發表
因为已经很少人了吗?
唔知哦。。。。。。。。。。。。。
一个二个都。。。。。。。。。。。
唉。。。。。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-27 09:39 PM 發表

唔知哦。。。。。。。。。。。。。
一个二个都。。。。。。。。。。。
唉。。。。。。。。。。。。。。
那么我明天照买!谁又来就谁有的吃咯!
时间  :  9月 28号  中午12.30  (先到先等)
地点  :  Tmn Midah Mc Donald (蕉赖大路 shell 油站旁边)

“确定”出席 :  男--》 wk.hoo , dicksonkhan , bmoon1977 , 马来熊猫 , wong5291
                      女--》 vwwo , yng

90%  出席  : 男--》jclai
                      女--》mun2 , tingx2

50%  出席  : 男--》asus_p2_vb ,  ed_teck
哦。。。希望有新成员加入。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-27 10:37 PM 發表
哦。。。希望有新成员加入。。。
附加病人可能不来哦!不好意识!见到就有来,没见到就诊的生病了!嘻嘻!