返回列表 回復 發帖
都幾好,雖然特色野食唔多,不過有一種叫sisi真係唔錯
不過馬尼拉d的士司機就真係麻麻喇,無所不用其極來騙錢..........兜路,扮唔識路,渣渣下車去all尿,唉.......可惜
不過最大問題係佢地好多人明明唔識英文,以為自己 ...
huhut6432gj 發表於 2013-3-21 10:35 PM
like!
e隊PSG真係好難估.......
huhut6432gj 發表於 2013-3-21 10:36 PM
下季玩估英超球隊啦
型 英 帥 靚 正
估英超太过容易了,响依度英超球迷太多了,亦都非常了解英超D球队。不如估意甲或西甲啦!
下季我都可能响意甲区玩长途游戏。
e隊PSG真係好難估.......
huhut6432gj 發表於 2013-3-21 09:36 AM
難估  你估中好幾次
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
估英超太过容易了,响依度英超球迷太多了,亦都非常了解英超D球队。不如估意甲或西甲啦!
mysteryray 發表於 2013-3-22 04:21 PM
意甲或西甲 , 難過中六合彩.意甲长途游戏
型 英 帥 靚 正
難估  你估中好幾次
JackyNelson 發表於 2013-3-22 09:53 PM
佢開得嘅, 一定有道理
型 英 帥 靚 正
第28回
法甲 巴黎聖日門 VS 蒙彼利埃
估半住場(10分)截止時間 3月30日03:30

我估:和主
下季玩估英超球隊啦
chan200308 發表於 2013-3-22 03:17 PM
英超一直都有人開遊戲架,留比佢地開啦
mysteryray 發表於 2013-3-22 04:21 PM
下年玩估德甲拜仁,我想到一個有趣的玩法,非常之易玩
難估  你估中好幾次
JackyNelson 發表於 2013-3-22 09:53 PM
嘩嘩嘩!!!!開左28回都只估中過幾次,比人笑啦
嘩嘩嘩!!!!開左28回都只估中過幾次,比人笑啦
huhut6432gj 發表於 2013-3-25 06:42 AM
你好似爪笑緊果d 0分, 我要投訴
第28回

我估:主主
第28回

我估:主主
第28回