返回列表 回復 發帖
見到你開心嘛 !
manyiu 發表於 2019-2-9 02:33 PM
俾面俾面
外星貓E生
貓E
就係咯,果日係開工吉日,老闆定咗果日開工
lhy92725 發表於 2019-2-9 10:11 PM
如果是半天工,或拜个神就回家,就真开心了
通常都係拜個神,食個飯嘅,不過搞呢樣果樣,都成日架啦
條骨都無佐lu
貓E
BeiDouChef 發表於 2019-2-9 11:59 PM
大廚早好開心喎
外星貓E生
lhy92725 發表於 2019-2-10 09:50 AM
搞下嘢,唔使點做正事
外星貓E生
lhy92725 發表於 2019-2-10 09:50 AM

靚貓貓, 拜個神 做個樣, 之後你坐係度吃燒豬, 吃吃 玩玩一日 ...唔錯呀 !
貓E
BeiDouChef 發表於 2019-2-9 11:59 PM
大廚, 點解今日無野俾 貓E 吃既? 佢需要能量呀 !
老板说过完年才开工
4461 發表於 2019-2-9 09:52 PM
即係老板有米....

又係中1粒字
CC517 發表於 2019-2-9 10:47 PM
中1粒字 = 16 millions ....

lot of money ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
25 妹几时变佐亚伯啊?
大啦叭 發表於 2019-2-9 07:06 PM
大啦叭 .... long time no see 祝恭禧發財!豬事順利 Gong Xi Fa Cai

... 125 been upgrade to 大佬

.... and CC been demoted  細佬

大啦叭   CC细佬好乖㗎
manyiu ... CCgg ... 猫猫 ... Chef ... 4461
manyiu ... CCgg ... 猫猫 ... Chef ... 4461
fls125 發表於 2019-2-10 04:14 PM
Hello,你好 祝你新春快樂; 豬年行好運!
大廚, 點解今日無野俾 貓E 吃既? 佢需要能量呀 !
manyiu 發表於 2019-2-10 12:13 PM
貓E話減肥
初六 貓E 五福臨門 六六大順