返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-11-4 05:04 PM 發表

只是一場誤會姐!!!你有冇睇清楚架 睇清楚d
too many chinese...don't understand
all I see and understand is "JJ is stupid"

原帖由 bubu1109 於 2008-11-5 08:42 AM 發表

沒有收到,也沒有記錄

不過為什麼說還給我,我有借你嗎 如果有都唔緊要,不用還了, 反正我什麼都有

剛剛想起,如果你是在升級完之後,給我法神之靴,那是送唔到,因為我法神之靴已經爆滿,可能是這原 ...
早知就唔還la...
原帖由 ahman1995 於 2008-11-5 09:48 AM 發表
早知就唔還la...
不用擔心會有損失,因為是我倉庫爆滿,所以你送唔到比我,系統係唔會扣你數量
我得番一隻咋
原帖由 blueocean 於 2008-11-5 08:48 AM 發表

too many chinese...don't understand
all I see and understand is "JJ is stupid"
"JJ is stupid"<-----it looks like i said that before
唉.....蛇年無咩運 :(
原帖由 ahman1995 於 2008-11-5 10:05 AM 發表
我得番一隻咋
唔緊要啦,有得用就好

需要幫忙可以找我

雖然我未必會幫
原帖由 bubu1109 於 2008-11-5 10:14 AM 發表

唔緊要啦,有得用就好

需要幫忙可以找我

雖然我未必會幫
why you don't come out "new 帖" and 吹水??
原帖由 ndctim 於 5/11/2008 10:07 發表

"JJ is stupid"
係ar......講到現在 .....
原帖由 ndctim 於 2008-11-5 10:16 AM 發表

why you don't come out "new 帖" and 吹水??
新帖所有回覆我也有看,不過因為我在其他地方打緊怪,所以比較小來傾計

而且家族已經交比 ice.key ,也有你和1739jay幫忙,我不用特意回來露面了,
就等大家慢慢忘記我吧  

其實係我想忘記大家
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-11-5 10:28 發表

新帖所有回覆我也有看,不過因為我在其他地方打緊怪,所以比較小來傾計

而且家族已經交比 ice.key ,也有你和1739jay幫忙,我不用特意回來露面了,
就等大家慢慢忘記我吧  

其實係我想忘記大家479352 ...
為何會這樣 TVB: 2146683647 元
存款: -2147483648 元 咁啲錢重用唔用得,如果用得.....嘻嘻!兄弟咪郁,打劫!

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2008-11-5 01:00 PM 發表
為何會這樣 TVB: 2146683647 元
存款: -2147483648 元 咁啲錢重用唔用得,如果用得.....嘻嘻!兄弟咪郁,打劫!  ...
當然用得 大人需要嗎

不過要小心,這是黑錢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-11-5 01:13 PM 發表

當然用得 大人需要嗎479556

不過要小心,這是黑錢
bubu在吗, 来问你,给点宝石(神秘)
原帖由 1739jay 於 2008-11-5 02:43 PM 發表

bubu在吗, 来问你,给点宝石(神秘)
我大部份的物品裝備已經給了ice.key(包括神秘石頭),你問她吧

我已經是窮人了
原帖由 bubu1109 於 2008-11-5 13:13 發表

當然用得 大人需要嗎479556

不過要小心,這是黑錢
我天不怕,地不怕,快快將錢拿來
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 10:28 AM 發表

係ar......講到現在 .....
i just think about my past......