返回列表 回復 發帖

回應 露洛 第 12676 篇文章

我用IE時都打唔到怪架~~但用safari就玩到~~ u try try la
原帖由 bubu1109 於 12/11/2008 18:56 發表

我經常在這區啦,只不過冇回帖,你地做過咩壞事,我都知道 488143

例如你叫人退出再加入,欺騙獎品 488144
令人心寒
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 05:09 PM 發表

令人心寒
你說我嗎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 05:09 PM 發表

令人心寒
wongjj 我哋家族快要解散了,你有什么打算呀
原帖由 hsl-1 於 2008-11-13 07:18 PM 發表

你地可以重組一個新家族
原帖由 bubu1109 於 2008-11-13 07:32 PM 發表

你地可以重組一個新家族
其實我都希望家族中有人出來重組,但像是沒人有意思。
原帖由 bubu1109 於 13/11/2008 19:32 發表

你地可以重組一個新家族
y dun we join ur new family lei --> owo
原帖由 hsl-1 於 2008-11-13 07:36 PM 發表

其實我都希望家族中有人出來重組,但像是沒人有意思。
你可以問問現在的成員有沒有人希望重組,或者是有意思擔任幫主這位置,如果你想親自重開新寵物家族,

你也可以找成員支持
原帖由 hsl-1 於 13/11/2008 19:18 發表

hsl-1~~long time no c la

u lei?? any ideas??
原帖由 bubu1109 於 13/11/2008 17:19 發表

你說我嗎 489329
yes........
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 07:45 PM 發表

y dun we join ur new family lei --> owo 489373
基本上我係唔收成員  
不過如果有人送上貢品的話,我會好好考慮一下
或者你公開你同bbb張真人相,我就比你加入
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽

回應 bubu1109 第 12688 篇文章

i thought u c my pic b4 (at boyboy's post)........
原帖由 ice.key 於 2008-11-13 07:51 PM 發表
入來兄弟幫啦....
歡迎,歡迎,歡迎....熱烈歡迎
唉.....蛇年無咩運 :(