返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 13/11/2008 19:52 發表
入來兄弟幫你就不用公開身份呀...
好吸引
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
但我好想成為owo的第一個member ar
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
i sleep sin la~good nite everyone~~

hsl-1~~i wait u there tmr ar
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 08:01 PM 發表
i sleep sin la~good nite everyone~~

hsl-1~~i wait u there tmr ar
我同bbb都商量過了,要看你的選擇,三個虛名队長一同前往。
原帖由 ice.key 於 2008-11-13 07:51 PM 發表
入來兄弟幫啦....
竟然想阻我做生意 你知道幾難得先有水魚游埋離嗎
簽名被屏蔽
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 07:47 PM 發表

hsl-1~~long time no c la

u lei?? any ideas??
有好几個家族成員都有同我聯絡,希望一同在一個家族內,但我同bbb都在睇你台戲,你決定後再通知我哋啦。
簽名被屏蔽
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 07:45 PM 發表

y dun we join ur new family lei --> owo 489373
哈哈,我同bbb都有同一個想法。
原帖由 hsl-1 於 2008-11-13 08:12 PM 發表

哈哈,我同bbb都有同一個想法。
難道看中了我的家族倉庫
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-13 08:12 PM 發表

當場會入來兄弟幫啦...
咁你攪掂wongjj就得啦,因為佢都係队長之一,佢願意,我號召其他成員一同前來助興
原帖由 bubu1109 於 2008-11-13 08:14 PM 發表

難道看中了我的家族倉庫
錯啦老大,我同bbb及其他成員都討論過轉那個家族,大部份都想入你度,大家都覺得你好人,同埋肯幫人,理由就係咁啦。
簽名被屏蔽
原帖由 hsl-1 於 2008-11-13 08:15 PM 發表

咁你攪掂wongjj就得啦,因為佢都係队長之一,佢願意,我號召其他成員一同前來助興
加入兄弟幫寵物家族這選擇不錯