返回列表 回復 發帖
原帖由 blueocean 於 14/11/2008 23:00 發表 it's very amazing ar 短劍 99狩獵劍 99男爵劍 99必殺之劍 0法神權杖 0聖騎士劍 0that's why I join his family for 5 minutes and left.....nothing good ...
你收咗bubu $$嗎???

...but....v. 感動 'coz bubu比咗最後一把 "bet" 剎之劍我
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 hahakl 第 12765 篇文章

我打咗成7-8個轉再有1x 枝 +5000EXP咋
原帖由 wongjj 於 2008-11-15 03:08 PM 發表
我打咗成7-8個轉再有1x 枝 +5000EXP咋
我也是8转。。。但我一支也还没打到。。。。

原帖由 wongjj 於 2008-11-15 03:02 PM 發表

bubu said dun want to see ar
我睇呀,我要睇你同埋bbb張相
原帖由 hahakl 於 2008-11-15 03:17 PM 發表

我也是8转。。。但我一支也还没打到。。。。
我在1~2轉時已經打到exp5000藥水

回應 hahakl 第 12770 篇文章

我現在14轉了......我好似從第6 or 7轉計起的~~請放心~但其實你已有7轉.....那些藥水對你冇乜幫助姐 ~~dun cry la~~
簽名被屏蔽
原帖由 bubu1109 於 15/11/2008 15:22 發表 我睇呀,我要睇你同埋bbb張相
比d甜頭我同bbb先la
原帖由 wongjj 於 2008-11-15 03:28 PM 發表

你比相我睇先啦
簽名被屏蔽
原帖由 wongjj 於 2008-11-15 03:28 PM 發表

你就先俾想佢睇啦,順便要佢俾多d甜頭俾你囉。
原帖由 bubu1109 於 2008-11-15 03:41 PM 發表

你比相我睇先啦
support....I want to see see too
want to see bbb in bikini

做乜呢度冇人ga??!!
簽名被屏蔽

回應 ice.key 第 12781 篇文章

還以為人人顧住play stock散晒tim