返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽

回應 ice.key 第 12783 篇文章

得你睇場辛苦晒
簽名被屏蔽
原帖由 wongjj 於 2008-11-18 03:35 PM 發表
做乜呢度冇人ga??!!
因為我的家族沒有收成員,所以沒什麼人氣
原帖由 bubu1109 於 2008-11-18 04:41 PM 發表

我有空一定會入來走走看看

回應 bubu1109 第 12786 篇文章

你都退休了   
房  @.@  
原帖由 bubu1109 於 2008-11-18 04:41 PM 發表

I want to join la....you just refuse

回應 blueocean 第 12789 篇文章

.....i want to be the first member of his family
原帖由 wongjj 於 2008-11-21 04:10 PM 發表
.....i want to be the first member of his family
只要你比你同bbb張相我睇就可以加入啦

回應 bubu1109 第 12791 篇文章

y u want our pic j.....我怕你睇jo唔再比我哋加入ar
bubu~~~請問pet pet 伴侶做乜架??... 好似用唔到嘅??
bubu.. yr post very useful.. do u still remember me???

回應 knchung 第 12794 篇文章

hi~knchung~ bubu not here
原帖由 wongjj 於 2008-11-21 04:29 PM 發表
hi~knchung~ bubu not here
oic... i tot bubu is ard.. my name is kenneth..
nice to meet u wongjj..
原帖由 wongjj 於 2008-11-21 04:24 PM 發表
bubu~~~請問pet pet 伴侶做乜架??... 好似用唔到嘅??
現在這版本還有很多東西未設置好,如果有伴侶,可以一同打怪,會有額外的技能增加攻擊力

不過要用愛情鑽戒增加好感,好感越高,技能威力越高,暫時什麼新物品也沒有,大家等待一下啦