返回列表 回復 發帖
cafe?我要一杯奶茶走糖少甜
lemon>你好吗
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
呢间cafe無奶茶....只得lemon tea^^
cammy8080 發表於 2010-10-7 12:57 AM
加冰咯,好过没
哇咔咔D老歌老到
閃亮草莓喳喳...好想食呀
k23bb 發表於 2010-10-12 08:40 PM
哇BB,吃喳喳吃到

You are just in time for the song tonight....
SweetLemon 發表於 2010-11-8 08:34 PM
俾你赚10万都5要
物嘢呀打中文打到我死死下,到后来都似要用English lor....
快的过水10万唔该。。。
SweetLemon 發表於 2010-11-8 09:50 PM
认真回复,钱一定俾,请问你明白个人渣讲也呀
几好搵,闹两句就10万
SweetLemon 2 秒前 TVB 100000 元  積分轉出
我又要。。。
ckhooi74 發表於 2010-11-9 09:48 AM
早晨呀C兄 大马华人的悲哀,入黎回复支持下小弟啦,闹衰D汉奸 http://www1.tvboxnow.com/thread-1174043-1-1.html
931# civicboy1969
Salute, you did the right thing for Chinese.
chowold2 發表於 2010-11-9 10:57 AM
好多谢你回复支持呀,我嬲5因为个人渣歪曲历史,系因为身为华人,叫我D放弃中文,学多D马来文 真系佛都有火
路过
啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦路过
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件