返回列表 回復 發帖
等佢地Malay 打 Malay。 Chinese in Malaysia always feel like outsider anyway.
SweetLemon 發表於 2011-1-29 03:53 PM
唔系Malay 打 Malay呀,系malaysia indon打malaysia indon呀
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Dont test my Malay lah
malasia~malaya~melayu~            satu malaysia~tipu            aku suka makan babi
Saya suka makan babi, sebab saya bukan babi....
SweetLemon 發表於 2011-2-18 08:42 PM
abcdefg英文~湿湿碎
來Cafe就平分30000000TVB money~我独得
david仔。。。。你好啊。。。。
icy97 發表於 2011-4-6 12:20 AM
没股市玩,闷死
是啊。。。。真的没得玩了吗?civicboy1969,你好啊。。。。
icy97 發表於 2011-4-6 12:26 AM
icy你好呀
好闷呀~路过
听闻依度有钱派,我就黎~5000万我gelemon,我地后面分钱!
2147483647 元wor。。有錢派你都沒定放。。。
SweetLemon 發表於 2011-4-7 09:14 AM
爆我私隐~扣分
得鸡碎咁多多谢嗮
多謝隱大既教導...不過我真係無呢D選項
應該係我等級太低
ray718 發表於 2011-4-8 12:46 AM
浪人以上至可以~努力啦~仲差少少(100功勳