返回列表 回復 發帖
開心的一晚,英超第2-5位全部失分而回

評分次數

• HIDE

開心得滯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• HIDE

開心的一晚,英超第2-5位全部失分而回
freekicker 發表於 2011-1-6 06:05 AM
係呀,最重要利記又輸波,
曼城同阿仙奴又各有一個紅牌
停賽停賽!哈哈

評分次數

• HIDE

曼切斯特皇者
紅魔曼聯
哇哈哈...紅魔今季係獨霸天下的~!

評分次數

• HIDE

曼联终于抛开后面球队以两分领跑兼少赛2场
車仔如果買到F托,
有人話3贏

其實我睇:
1:車仔:如果用左4千幾萬,買左而家既F托,前線繼續啞火

2:利記:無左F托,利記咪繼續沉輪,如果買左蘇呀女斯,唔岩英超/唔岩踢弱隊,又浪費1個人材

3:F托:想加盟強隊,而家車仔排第5利記第7,唔差幾,如果車仔最後排第5,無歐軍踢,F托咪又係輸

最後不是win-win-win,係lose-lose-l0se局面
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
車仔如果買到F托,
有人話3贏

其實我睇:
1:車仔:如果用左4千幾萬,買左而家既F托,前線繼續啞火

2:利記:無左F托,利記咪繼續沉輪,如果買左蘇呀女斯,唔岩英超/唔岩踢弱隊,又浪費1個人材

3:F托:想加盟強 ...
tok 發表於 2011-1-29 22:56
车仔专高价买状态下滑概锋线巨星
有舒夫真高做前车之鉴都仲甘苯
F托去車仔
A卡路耳+蘇阿女斯 去利記

A卡路耳+蘇阿女斯 都是young and unproof abilty player
利記算是大賭博
不過佢地都keep唔到F托耐架啦
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
A reminder, by the way, that Chelsea host Liverpool in the Premier League this Sunday. A stonker of a match for Fernando Torres to maybe make his debut in for the Blues and no mistake.

到時好睇過戲~
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
苏阿雷斯第一场就有score, 应该唔好忽略。但废托去车仔就真是大错特错。所谓既金童都无一个有好收场(迪比阿路除外),睇过废托T甘多场波,发觉距都是一个比较懒既前锋,讲到尾距都是为钱,好彩当年费sir无买到距。

評分次數

• 我系一督屎

古治堅信能奪英超前四
http://hk.news.yahoo.com/article/110226/25/mwtx.html
Team P GD PTS
Full Barclays Premier League table
1 Man Utd 27 36 60
2 Arsenal 27 30 56
3 Man City 27 19 49
4 Tottenham 27 7 47
5 Chelsea 26 24 45
6 Liverpool 27 3 39

雖然唔係好想,不過如果利記上到第5,車仔第6
打唔到歐賽,油王會抽資唔玩嗎?
F托會留在車仔嗎?
大胃雷C會後悔嗎?
佢地會賣魔獸嗎?

大家討論下呀!
雖然我無咩TVB$,不過落力討論者我會比1,000,000佢(或大家平分)

評分次數

• 我系一督屎

曼切斯特皇者
紅魔曼聯
利記上前4机会好微
油王1月尾肯花钱买人应该仲会玩落去
废托走紧下坡,宜家签份高薪长约,点会后悔阿。
利記上前4机会好微
油王1月尾肯花钱买人应该仲会玩落去
废托走紧下坡,宜家签份高薪长约,点会后悔阿。
我系一督屎 發表於 2011-2-27 01:57 PM
玩到無歐聯玩,要知道歐聯係油王重點呢

利記上前四是難不過上第5(過車仔)唔太難
因車仔要2對曼聯嘛
而家差6分嘛(差一場,如果贏埋差3分)
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
玩到無歐聯玩,要知道歐聯係油王重點呢

利記上前四是難不過上第5(過車仔)唔太難
因車仔要2對曼聯嘛
而家差6分嘛(差一場,如果贏埋差3分) ...
tok 發表於 2011-2-27 04:26 PM
.今年liverpool好飘拂,输俾垫底球队。今晚客场打斧头帮,又有D玄机。要上TOP 4比较难。另外废托过档车仔后,表现同身价真是相差太远,几场落o黎,0score。