返回列表 回復 發帖

[新聞] 阿甲 獨立隊 勇奪南美自由盃

,  描述: 12碼5:3

TmIYEe96dSA
huhut6432gj 發表於 2010-12-9 18:49
獨立隊贏左,競賽會下屆有得踢啦。
獨立隊贏左,競賽會下屆有得踢啦。
HIDE 發表於 2010-12-9 07:10 PM
你都有留意阿甲????自從小保加失色後我都少左留意阿甲了........
你都有留意阿甲????自從小保加失色後我都少左留意阿甲了........
huhut6432gj 發表於 2010-12-9 19:13
我賭波架嘛,阿乙都有留意
阿甲联赛...我马来西亚这里几乎是没有跟进阿甲的,
我只知道目前实力已经褪色的球队borca juniors,独立队和banfield...
MICHAEL WONG
我只知道目前实力已经褪色的球队borca juniors,独立队和banfield...
ultrabitch 發表於 2010-12-9 20:12
阿甲同澳職好勁,上季排第一,今季可以排第尾的。
阿甲佢地將聯賽分春季和秋季,我自己就好唔鐘意了.
阿甲佢地將聯賽分春季和秋季,我自己就好唔鐘意了.
huhut6432gj 發表於 2010-12-9 20:26
係,升班降班計平均分
ultrabitch 發表於 2010-12-9 08:12 PM
不過你地係唔係好多免費波可以睇架???
不過你地係唔係好多免費波可以睇架???
huhut6432gj 發表於 2010-12-9 08:32 PM
免费?没有啊,我们这里要看国际球赛,只有astro才有,要看astro,就要付费...现在我看球赛是线上看的
MICHAEL WONG