返回列表 回復 發帖
一定可以,至少净胜一球
ultrabitch 發表於 2011-1-21 06:58 PM
我還未找到日本隊的出場陣容.............
日本出場陣容:
GK: 1 川島永嗣  
DF: 2 伊野波雅彦  
  4 今野泰幸  
  5 長友佑都  
  22 吉田麻也  
MF: 7 遠藤保仁  
  10 香川真司  
  17 長谷部誠 (cap)  
  18 本田圭佑  
FW: 9 岡崎慎司  
  11 前田遼一
.......日本隊搞咩鬼呀...........

大家記住大家估過咩呀!!!!!!!!!!
如果今場估中的球迷,而日本隊又晉級,下次日本隊遊戲時又估中的話,獎金會x2架!!!!!!!!!
huhut6432gj版主好像減價左?
kikideebaby 發表於 2011-1-21 09:10 PM
大家唔會因為少左獎金就唔支持我地喇............
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

[足球天地小遊戲]
估下半場日本隊首名入球球員(可估"沒有")
獎金 2000000
(最先估中者獨得)

回贴时请注明"參加[足球天地小游戏]",每人只可估一次,回贴后不能编辑(edit)
截止時間:不定時
版主拥有随時更改规则及最终決定权
當然不是!最緊要有得玩,我以為自己眼花花
kikideebaby 發表於 2011-1-21 10:24 PM
可能得你一個玩下半場遊戲
日本隊:吉田麻也 紅牌.................
落後 2:1......
唔係掛........咁樣出局唔底呀
我都唔解點解搞成咁..................whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
遊戲截止 入球者 香川真司
2:2 不過踢少一個................我都估到9成90分鐘分唔出勝負架喇
不過就估唔到日本少踢一個
日本加油呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!頂住呀
伊野波雅彦 goalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

估左日本晉級的有福了
下個日本遊戲要小心d用心d估了,x2的