返回列表 回復 發帖
咁得意既,踢完後兩隊會列隊握手
huhut6432gj 發表於 2011-1-14 11:08 PM
規定左...必須嘅
小游戏:
ultrabitch 3 秒前 TVB 100000 元  積分轉出  
kikideebaby 32 秒前 TVB 100000 元  積分轉出  
k23bb 58 秒前 TVB 100000 元  積分轉出  
huhut6432gj 1 分鐘前 TVB 100000 元  積分轉出
大大緊係買左個"大"。,咁就南韓再入多一球la!
kikideebaby 發表於 2011-1-14 10:51 PM
我亂up下...
咁得意既,踢完後兩隊會列隊握手
huhut6432gj 發表於 2011-1-14 11:08 PM
两队都同样一赢一和,齐齐开开心心
MICHAEL WONG

和局狂落飛盤開到正,所以皆大開心,
大大說得對開心就冇火就冇紅牌出現,
多謝屎兄派糖
小游戏:
ultrabitch 3 秒前 TVB 100000 元  積分轉出  
kikideebaby 32 秒前 TVB 100000 元  積分轉出  
k23bb 58 秒前 TVB 100000 元  積分轉出  
huhut6432gj 1 分鐘前 TVB 100000 元  積分轉出 ...
我系一督屎 發表於 2011-1-14 11:13 PM
我又賺少10萬蚊啦~
我又賺少10萬蚊啦~
zzleezz 發表於 2011-1-15 00:21
多d参与现场讨论,时不时都会有惊喜

[亞洲盃]中國 2 vs 2 烏茲別克 (17/1 00:15HKT)

週 一 凌 晨 ,亞 洲 盃 將 展 開 A組 最 後 一 輪 爭 奪 ,2戰 全 勝 的 烏 茲 別 克 將 在 卡 塔 爾 首 都 多 哈 的 中 立 場 迎 戰 中 國 ,次 輪 表 現 令 人 大 失 所 望 的 中 國 面 對 實 力 更 勝 一 籌 的 烏 茲 別 克 確 實 難 寄 厚 望 。

雖 然 首 輪 在 人 多 打 人 少 的 情 況 下 擊 敗 科 威 特 喜 獲 開 門 紅 ,不 過 依 然 難 掩 中 國 失 誤 太 多 與 缺 乏 核 心 等 諸 多 問 題 。 中 國 次 輪 面 對 非 勝 不 可 的 東 道 主 卡 塔 爾 ,賽 前 的 變 陣 簡 直 猶 如 自 亂 陣 腳 ,面 對 東 道 主 的 強 大 壓 力 中 國 陣 中 球 員 場 上 顯 得 束 手 無 策 ,中 場 線 組 織 雜 亂 無 章 。 中 國 領 隊 高 洪 波 令 人 費 解 的 換 人 令 到 球 隊 在 最 後 20分 鐘 少 打 1人 猶 如 自 斷 雙 臂 ,中 國 最 終 落 敗 可 謂 在 所 難 免 。 而 且 賽 前 寄 予 厚 望 的 年 輕 中 場 線 核 心 鄧 卓 翔 除 了 首 仗 攻 入 1記 罰 球 之 外 ,其 餘 時 間 其 表 現 乏 善 可 陳 。 此 番 面 對 實 力 強 勁 的 烏 茲 別 克 要 在 贏 2球 才 能 確 保 出 線 的 情 況 下 ,中 國 恐 怕 會 難 逃 出 局 的 厄 運 。 陣 容 方 面 ,上 仗 受 傷 的 後 衛 趙 鵬 今 仗 將 難 以 披 甲 ,而 前 鋒 曲 波 則 因 為 累 積 黃 牌 滿 額 被 罰 停 賽 。

一 向 在 亞 洲 盃 表 現 都 相 當 一 般 的 烏 茲 別 克 在 今 屆 亞 洲 盃 揭 幕 戰 便 輕 鬆 擊 敗 東 道 主 卡 塔 爾 ,確 實 令 人 眼 前 一 亮 ,而 且 上 輪 憑 藉 鋒 線 老 將 沙 斯 基 克 的 關 鍵 入 球 再 挫 科 威 特 後 ,球 隊 已 經 將 出 線 的 主 動 權 牢 牢 握 在 手 中 。 只 要 烏 茲 別 克 今 仗 能 夠 順 利 獲 得 1分 便 可 確 保 以 A組 首 名 出 線 ,而 且 在 上 屆 亞 洲 盃 當 中 ,正 是 烏 茲 別 克 在 分 組 賽 大 勝 中 國 ,從 而 令 到 對 手 出 局 。 此 番 再 次 面 對 實 力 稍 遜 一 籌 的 中 國 ,不 妨 看 好 烏 茲 別 克 以 全 勝 姿 態 出 線 。

[足球天地小遊戲]
波膽考眼光之版主編

今場是中國出線的生死之戰,對住暫時同組兩戰全勝的烏茲別克,不知能否出線呢
今次找來幾位版主,各分享今場波膽心水,再由大家估你覺得那一位版主會估中呢(謝謝幾位版主抽空幫忙)

獎金是最先估中的頭3位每人有100萬獎金,回貼時請注明"參加[足球天地小遊戲]"每人只可估一次,回貼後不能編輯呀!!

而5位版主所估的比數不會相同,在開賽前都不會公開,大家只能靠估估下,估那一位是最有眼光的

(例:A:HIDE )

A:HIDE
B我系一督屎
C:civicboy1969
D:ultrabitch
E:huhut6432gj
F:以上5位都估唔中

截止時間:17/1 00:15HKT
版主擁有随時更改规则及最终決定權

參加[足球天地小遊戲]波膽考眼光之版主編
估那一位是最有眼光的:
答案:F:以上5位都估唔中

評分次數

• huhut6432gj

估那一位是最有眼光的:

嘩.....真係好難估啊....點解唔公開版主們的波膽呢?
為今之計.....唯有估F啦~

評分次數

估那一位是最有眼光的:

嘩.....真係好難估啊....點解唔公開版主們的波膽呢?
為今之計.....唯有估F啦~ ...
zzleezz 發表於 2011-1-16 07:55 AM
一開波就會公開5位的比數,再看看可否進行第2回合
估那一位是最有眼光的:

評分次數

Promises are evil, NEVER believe 'em
其實大家除了參加遊戲外,都可以估埋一份的.