返回列表 回復 發帖
Korean job - super
Since he change from this 1281373 to 1281374...she/he can open a bank already.
Roberton,唸下啦。。。
SweetLemon 發表於 2011-2-19 09:21 AM
韓國咁貴, 我都係覺得摩洛哥好D...
i am not GAY
JackyNelson 發表於 2011-2-19 02:05 AM
放心我都唔係...
我知你有前有後喇....fat boy...
cammy8080 發表於 2011-2-19 08:45 AM
早晨 Cammy   
早晨啦各位...
咦,有个靓女喔
lhy92725 發表於 2011-2-19 09:41 AM
邊到 邊到???  
早晨roberton....叫我cammy啦...唔使+姐....
cammy8080 發表於 2011-2-19 10:16 AM
咁細隻 姐字你都睇到....
当然是忙沟女啦
lhy92725 發表於 2011-2-21 04:18 PM
骨貓姐, 做男人最高境界唔係去溝女.........  

係比女溝....
甘最惨米即系无女沟咯
lhy92725 發表於 2011-2-21 10:57 PM
無錯... 呢個世界上有三種男人....

第一種.... 去溝女都無女采架男人.....
第二種.... 去溝女有女采架男人.....
第三種.... 係比女溝架男人...
你唔做利士超人就變佐溝女專家。。。
SweetLemon 發表於 2011-2-22 07:00 AM
過左年要轉轉新型象嘛...
i went to an island, NO internet
JackyNelson 發表於 2011-2-22 11:27 PM
你約左人去露營咋....

正所謂... 唔駛同我談情, 至緊要同我露營...
無處可去  life .. is boring ...................without girls
JackyNelson 發表於 2011-2-23 01:25 AM
來來, 你返香港, 等我帶你去識d女啦.....
有咩玩

有 青見仔 同 cheap佬玩...
JackyNelson 發表於 2011-2-23 10:20 PM
喂喂... 講 明好噃... 邊個係靚仔... 邊個係 cheap 佬先..
mo $$ 買支票...  can you help me out
JackyNelson 發表於 2011-2-23 10:22 PM
好好好... 你去廚房.. 囉把刀.... 張自己 斬開幾舊... 寄住搵定 UPS/DHL 打包返黎香港... 寄比我... 我會幫你砌返完整架啦...
明眼人就 G la.. Robo San,..

眾人之事本不易!! 要讓自己“心智清明”是非常重要的http://i275.photobucket.com/albums/jj315/JackyNelson/p_ko ...
JackyNelson 發表於 2011-2-23 10:35 PM
小弟不才, 請明示....
皂直係天才

不知道你介不介意先露兩手呢?示犯o下
JackyNelson 發表於 2011-2-23 10:39 PM
A... 高手咁易露架咩... 我做左你唔識砌返我點算... 緊係你SEND過黎啦... 當我...傻架咩///