返回列表 回復 發帖
好像上回合咁,巴塞先進一球然之後就.........
看來都不能反先,美斯仔繼續入多d波!
另一場羅馬有個12碼被救出也錯失追平,並領紅牌踢少一個都幾難出線?

評分次數

請保持30分鐘不射
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
好像上回合咁,巴塞先進一球然之後就.........
看來都不能反先,美斯仔繼續入多d波!
另一場羅馬有個12碼被救出也錯失追平,並領紅牌踢少一個都幾難出線? ...
kikideebaby 發表於 2011-3-8 03:55 PM
羅馬
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
真係衰多口,阿仙奴角場巴塞送個烏龍波給阿記追平,不幸56'雲佩斯取紅牌出場,
巴塞攻勢射門多但欠運進球而阿記門將守得好,再一次69'沙维進球2-1,
不到數分鐘巴塞又得個点球美斯操刀3-1!

評分次數

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

想不到今場阿仙奴艾蒙尼亞好有水準之上,救出數多球巴塞射球!
阿仙奴零射门,都算创纪录

評分次數

• ultrabitch

門將傷出,補時入球,鳥龍球,紅牌再加送12碼

樣樣有齊呀
阿仙奴零射门,都算创纪录
我系一督屎 發表於 2011-3-9 05:45 AM
係啦,和我預期中的對攻不同
巴塞中场出Mascherano有d担心
总觉得距融入吾到巴塞体系
我系一督屎 發表於 2011-3-9 03:36 AM
好彩有Mascherano保住咋,否則3:2
Yeah, 巴塞今場勝3-1晉級

阿仙佬追平果一刻真係嚇Q死左
我還以為自我討論?原來仍有數位大大出現,咁多位早安!

評分次數

我還以為自我討論?原來仍有數位大大出現,咁多位早安!
kikideebaby 發表於 2011-3-9 05:58 AM
早晨

今場雖然唔夠上回合精彩,不過就好緊張超多話題,希望下屆16強時佢地又抽埋一齊啦

明天再睇AC,訓多陣先

評分次數