返回列表 回復 發帖
對我黎講馬仔最大問題係...........隻隻都一樣樣............唔識點睇
huhut6432gj 發表於 2011-8-6 12:35 PM
玩馬仔各施各法, 有人睇賠率, 有人睇往績, 有人睇晨操, 有人捉馬房/騎師...
畸形人類研究科
對我黎講馬仔最大問題係...........隻隻都一樣樣............唔識點睇
huhut6432gj 發表於 2011-8-6 12:35 PM
唔識點睇唔係問題, 最緊要有錢
玩馬仔各施各法, 有人睇賠率, 有人睇往績, 有人睇晨操, 有人捉馬房/騎師...
go2david 發表於 2011-8-6 12:41 PM
阿叻成日牙擦擦,話自己一個月中3次3T
話要計數叻先中到3T,都唔知係唔係既
唔識點睇唔係問題, 最緊要有錢
威猛哥 發表於 2011-8-6 12:42 PM
同意, 賭邊瓣都係
畸形人類研究科
其實以前我都有玩光榮出果隻跑馬game
自己有個牧場,可以買d2-3歲馬,打種咁
之後再去比賽羅獎金,好好玩
其實以前我都有玩光榮出果隻跑馬game
自己有個牧場,可以買d2-3歲馬,打種咁
之後再去比賽羅獎金,好好玩
huhut6432gj 發表於 2011-8-6 12:49 PM
光榮好多game都好正
畸形人類研究科
go2david 發表於 2011-8-6 12:41 PM
你因住上番癮
馬主: chowold2
購買馬匹:
第1班 : 魔法幻  L187,   火龍駒  L096
第2班 : 萬能駒 K058,           甜將        L354   
第3班 : 蜚聲 L114,  齊歡唱 K227  
第4班 :大家勝利 M107,  好食德 M051
運財童子         7 秒前         TVB 9000000 元                 積分轉出
威猛哥,我做得對嗎?
威猛哥,我做得對嗎?
chowold2 發表於 2011-8-6 01:04 PM
甜將俾人揀左
Sorry 周兄
畸形人類研究科
你因住上番癮
威猛哥 發表於 2011-8-6 12:59 PM
放心, 有人管住
收工, 各位兄弟閃先
畸形人類研究科
放心, 有人管住
收工, 各位兄弟閃先
go2david 發表於 2011-8-6 01:16 PM
cu babe
甜將俾人揀左
威猛哥 發表於 2011-8-6 01:10 PM
我改選   第2班  卓爾非凡    L095
我改選   第2班  卓爾非凡    L095
chowold2 發表於 2011-8-6 01:17 PM
收到