返回列表 回復 發帖
頂.........又衰左
場場都係咁既.......
尋晚阿仙奴重恐怖,8分鐘連入3粒........下半場唔會有人估到
我個人極度討厭AC,由卡卡走左以至羅賓奴既購入,討厭情度有如曼聯,曼城...........
雖然AC近期2場入6粒,但兩隊都係中游野,
至於拉素都唔差,狂買人加實力,不容忽視~

評分次數

• huhut6432gj

參加挑戰意甲山遊戲
第24回截止時間 02月02日03:45 拉素vsAC米蘭
第3層(估主客和) 和
唔好啦,我心血少呀
不過保鈍近期都好FIT,阿仙奴有危機了

真誇張........AC上仗炒人3粒,
哩場唔止和,重要輸兩粒TIM.......
原來國米果邊誇4比4巴勒莫
不過最慘係阿仙奴又和埋............問你死未
聽今日報紙講,依家歐洲重凍過南極,腰斬左好多場
參加挑戰意甲山遊戲
第25回截止時間 02月05日22:00 巴勒莫vs阿特蘭大
第2層(估 第一隊入球): 巴勒莫
巴勒莫3場入11粒,應該會入波先掛............
我搵唔到個視頻,我中唔中呢?
巴勒莫 2-1 阿特蘭大 (1-0) 恭喜你中左啦~
zzleezz 發表於 2012-2-6 01:24 PM
哈哈,好野,THS,升返上第3層

哈哈哈哈哈,伊巴上仗掌摑拿玻里後衛阿朗拿度卡,聯賽要停3場啦,AC哩次重唔死

伊巴係哩場意盃發揮定受停場影響~
不過祖記近幾場都好低沈,
但迪比亞路逢大賽都會有波入,相信小勝機會都好大
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

參加挑戰意甲山遊戲
意大利盃
第26回截止時間 02月09日03:45 AC米蘭vs祖雲達斯
第3層(估主客和)  客勝
祖記都仲好d
今場意大利盃,祖記少心d唔輸或者輸一球
返到下回合主場再追都ok

AC就慘羅,又到歐冠先主場對阿仙奴,要博命架
huhut6432gj 發表於 2012-2-7 06:51 PM
AC下回合難追了,祖記實歸宿

其實AC係自己攞黎既,佢地以為在意甲成績好,就等同實力高~
佢地獨枯一味靠伊巴屈機,但如果面對狀態反彈既拉素,國米,祖記.......實死無生

對阿仙奴果場,我諗會和掛.........

評分次數

借問一下,哩個GAME歷史以來有幾多個人贏過獎金?