返回列表 回復 發帖
無錯~
在我角度意甲都幾正,唔會一味好似西甲咁D強隊贏曬

參加挑戰意甲山遊戲
第27回截止時間 02月12日01:00 烏甸尼斯 vs AC米蘭
第4層 (入球單雙) 雙
2同3名之爭,睇好1球起,2球止

係啵,差D奶野tim
我其實想估1:1/0:0,我覺得AC哩場無伊巴未必贏得到

THS提醒

依家阿仙奴開波啦,好鬼緊張
AC咁都贏到,天無眼呀............我又跌返洛第3層了

評分次數

其實依家意甲唔可以正常咁估了,氣勢如紅既羅馬,竟然輸左比錫耶納.............
兩隊都好難估,錫耶納岩岩贏羅馬,又和祖記同拿波波,但佢地入波率好低...
而萊切近2個月成績都唔錯......
參加挑戰意甲山遊戲
第28回截止時間 02月19日19:30 萊切vs錫耶納
第3層(估 主客和) 和波

榜首之爭,不容希失!
PS:因為伊巴停賽,Bwin本場比賽將AC米蘭的勝賠從2.15調到了2.25~
     前面靠盧比斯,柏圖,羅賓奴或埃瑪紐亞森做三叉戟~
     倒戈既派路為左報復AC高層,定踢出爭氣波
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

參加挑戰意甲山遊戲
第29回截止時間 02月26日03:45 AC米蘭vs祖雲達斯
第3層(估 主客和) 客勝

OMG......我又跌落第2層啦
AC差D重會贏埋...............我越來越憎AC呀!!!

評分次數

上仗無托迪搞到被亞得難大炒4比1,
哩場復出應該會可以穩勝............
因為七分落後給拉素,所以要爭歐聯席位!
腩神仲未估呀???

要唔要tips??

我估波膽4:3
huhut6432gj 發表於 2012-3-1 08:50 PM
我都同意大既機會好高
我認為羅馬會主場狂攻拉素,
不過兩隊近期狀態真係好古怪,所以我唔敢估邊隊贏~
參加挑戰意甲山遊戲
第30回截止時間 03月04日22:00 羅馬vs拉素
第2層(第1隊入波)  羅馬
唔係好掂............改一改先

下回合開始,每次會出兩場比賽,
大家兩場都要估晒,只要估中其中一場就可升級
兩場估中都係只升一級,兩場都估錯的都只會下降一層 ...
huhut6432gj 發表於 2012-3-5 06:34 PM
哈哈,大家都估錯曬~

哩個原因,我諗依嫁意甲水平越來越平均(或者係D強隊越來越弱).......又或者係意甲又有假波潮