返回列表 回復 發帖
第4層估中就去第5層....估錯一次就跌去第3層...

第3層(此層連續估錯兩次才會下趺一層,估中一次就可以上升層數)
you meant that..
第1 2 4 5 6 7層估錯一次會下趺一層
第3層(此層連續估錯兩次才會下趺一層,估中一次就可以上升層數)

if so, I 5 play la.
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
play la play la~
你係我既假想敵啊~
我等你去到第7層先play

波膽王  btw you don't sleep +
you meant that..
第1 2 4 5 6 7層估錯一次會下趺一層

if so, I 5 play la.
JackyNelson 發表於 2011-10-21 04:11 AM
雖然今次係個人挑戰賽,不過你領先喎,咁快唔玩???
太難了...
[參加挑戰意甲山遊戲]
第7回 10月23日21:00 國際米蘭vs切禾
第2層(估 第一隊入球) 國際米蘭
太難了...
JackyNelson 發表於 2011-10-21 10:08 PM
何須認真呢?
尋常事 認真做

可以不做,不做;一定要做,我就認真做

唔認真 就輸鳥
尋常事 認真做

可以不做,不做;一定要做,我就認真做

唔認真 就輸鳥
JackyNelson 發表於 2011-10-22 12:30 AM
<--- 我既表情now...
[參加挑戰意甲山遊戲]
第3層(估 主客和) 主勝 國際米蘭
[參加挑戰意甲山遊戲]
第1層(估 2.5球 入球大細):入球細

努力向上爬!
[參加挑戰意甲山遊戲] :
第2層(估第一隊入球) : 國際米蘭
[參加挑戰意甲山遊戲]