返回列表 回復 發帖
班大帝冬休返黎,可能賽果大爆冷都唔定
huhut6432gj 發表於 2012-1-13 08:37 AM
oh, 1-2
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
[參加挑戰意甲山遊戲]
第20回 截止時間 01月16日03:45 AC米蘭vs國際米蘭
第7層(估 波膽) AC米蘭 2-1 國際米蘭

o係今場波邊隊能夠入一“粒”先,果隊就會有優勢.

波係圓,係用來睹既
溫馨提示:
各位參加遊戲的同時都要積極發貼或參與討論

因為guest組是開黎比仲未係活躍會員玩住先,沒有獎金的,暫時只有firemic一個是在一樓名單.(參加條件:於意甲區活躍的會員,即定期發有意義的回覆者方能參與。(注:最終由版主決定))
溫馨提示:
各位參加遊戲的同時都要積極發貼或參與討論

因為guest組是開黎比仲未係活躍會員玩住先,沒有獎金的,暫時只有firemic一個是在一樓名單.(參加條件:於意甲區活躍的會員,即定期發有意義的回覆者方能參與 ...
huhut6432gj 發表於 2012-1-14 08:38 PM
你不是開玩笑吧?
如果俾JackyNelson或kikideebaby中左波膽咪空歡喜一場?
你不是開玩笑吧?
如果俾JackyNelson或kikideebaby中左波膽咪空歡喜一場?
zzleezz 發表於 2012-1-14 10:01 PM
其實開遊戲都係想大家開心有d野玩下,同埋令果區多d人氣

玩左咁耐點都對意甲有d認識喇掛,發下貼回下貼都唔係好難姐
你不是開玩笑吧?
zzleezz 發表於 2012-1-14 09:01 AM
空歡喜一場

經濟前景依然撲朔迷離..可以理解, 仍難言樂觀
[參加挑戰意甲山遊戲]
第20回 截止時間 01月16日03:45 AC米蘭 vs 國際米蘭
第7層(估波膽): AC米蘭 1 - 1 國際米蘭
[參加挑戰意甲山遊戲]
第20回 截止時間 01月16日03:45 AC米蘭 vs 國際米蘭
第5層(估 半場主客和) 和
[參加挑戰意甲山遊戲]
第6層(估 半全場) 和和
恭喜四位會員齊齊去到第6層~
265# zzleezz

咁就齊齊努力向前上啊!
賽果:第20回 AC米蘭vs國際米蘭
AC米蘭 0:1 (0:0) 國際米蘭
意大利盃
vs
第21回截止時間 01月20日04:00 國際米蘭vs熱拿亞
遊戲玩法請參閱1#

參加時請注明[參加挑戰意甲山遊戲]
唔好意思,我想問下我應該係1層還是3層?(1#寫我3層?)

我應該係由2層無玩跌返落1層的~
唔理啦,我由1層玩返起啦

大米終於打破宿命啦,大器晚成,個個意甲名嘴都要收爹,佢哩場隨時可以梅開三度架

[參加挑戰意甲山遊戲]
意大利盃
國際米蘭vs熱拿亞
第3層(估主客和):國米勝
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件